JugSport.net

sportski portal južne Srbije

ISIDORA PONOS ŽENSKOG FUDBALA U KURŠUMIJI

Kuršumilia: Derbi Toličkog okruga između domaće OFK Kosanice i OFK Dobriča iz Pejkovca, koji je zasluženo pripao OFK Kosanici sa 4:0,  prisustvovala je i repezentativka Srbije u ženskom fudbalu članica Niškog Mašinaca Isirora Vučković dete Kuršumije,  koja je ponikla pod budnim okom treneraDobrivoje i Vladimira Čavića sada kao članica Mašinaca ponosna na svoj uspeh i svoju Kuršumiju bila je itekako raspoložna za ragovor na temu fudbal i njenom uspehu kao igračici. A ponosna što OFK Kosanica pod voćstvom šefa struke njenog oca Gorana- Dose eksperesno se vraća u društvo timova Zone-jug .

Na početku razgovora razgovora Isidara je rekla: Svoje prve fudbalske korake upravo sam načinila ovde na ovom prelepom stadionu OFK Kosanice u Ženskom fudbalskom klubu Kolibri. Trenutno kao članiaca ŽFK Mašinaca sve je kako treba uslovi su odlični za rad i napredovanje. Trenutno sam u ekipi na poziciji desnog  beka ili desno krilo. Na dalje ću videti dali ću nastaviti u Nišu i kakve su mi ambicije za moje dalje napredovanje u fudbalu.Dali ću ostati ili ne videćemo. Trenutno sam i član repezenetacije Srbije u ženksom fudbalu.

Na pitanje kako je zadovoljna radom i saradnjom sa „alfa i omegom“ Mašinaca Pericom Krstićem Isidora ima samo reči hvale što potvrđuju i njene reči: On svoj posaao obavlja zasad izvanredno. Trenutno je u klubu Sportski direktor i sve se vrti oko njega, u ostalom on je i tvorac kluba i o njemu mogu da kažem samo reči hvale. Na pitanje kome duguje veliku zahvalnost za svoj uspeh Isidora je izgovorila kao iz tola bez razmišljanja je rekla:

Zahvalnost dugujem mojim trenerima vladimiru i Dobrivoju Čaviću, što su me izveli na pravi put i pomogli mi da postanem člana najtrofejnijeg kluba kod nas  Niškog Mašinca. Takođe nesebičnu podršku sam imala od svoje uže porodice posebno oca Gorana- Dose Vučkovića  i majke Svetlane,  koji su uvek bili uz mene, verovali u moj uspeh i bili moja najveća podršaka, jer to su po meni pravi roditelji, kada veruju u svoje dete, a ja verujem da sam im se odužila bar zasad. O svojim daljim ambicijama Isidora kaže: Moj cilj je pre svega da igram dobro, dali ću ostati u Nišu još uvek se ništa nezna, ponuda ima, ali još uvek nisu za javnost.

Na kraju poruka Isidorina ženskom fudbalskom klubu Kolibri, odnsno devojčicama u Kuršumiji je:  Pozvala bi sve devojčice da se učlane u ŽFK Kolibri koje imaju talenata za fudbal, i da ovde načine prve fudbalske korake u Kuršumili, kao što sam ja počela i da one najupornije sigurno čeka lepa  fudbalska budućnost ovde na ovom fudbalskom terenu a imaju šta da nauče od dva vrsna stručnjaka oca i sina Dobrivoje i Vladimira Čavića, od kojih sam ja učila,  bila je na kraju jasna Isidora.

Nama ispred najčitanijeg sportskog portala juga Srbije “Jugsport.net“ ne preostaje ništa drugo nego da Isidori Vučković poželimo još veći napredak u fudbalu, da je mimoiđu povrede i da bude standarni član repezenatacije Srbije i budejoš veči nego sada  ponos ne samo Kuršumilijskog već i Topličkog  ženskog fudbala.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print