JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PEHAR U RUKAMA PROKUPČANA

ZONA JUG

OFK TOPLIČANIN – ALAKINCE 3:1 ( 3:0)

Prokuplje: Gledalaca 300. Sudija: Aleksandar Mladenović ( Bujanovac) 7. Strelci: M. Jovanović u 9, 35, Arsić u u 17 za OFK Topličanin, S. Stanković u 71 za Alakince). Žuti kartoni: N. Stamenković , M. Kitić ( OFK Topličanin), N. Spasić, N. Pešić ( Alakince).

OFK TOPLIČANIN: Đorđević 7, D. Stanković 7, M. Stamenković 7, Arsić 7,5 ( V. Stanković 7), Kaličanin 7, D. Stojković 7 ( N. Kitić 7), A. Stanković 7 ( Dragićević 7), J. Jovanovićč 7 ( D. Marković 7, M. Jovanović 8 ( Nikolić-), L. Paunović 7.

OFK ALAKINCE: M. Đorđević 6, Vasilković 6, Milenković 6, Radojićić 6,5, A. Đorđević 6, M. Stojanović 6, Stojković 6, Spasić 6 ( Kostić 6), Ilić 6,5, Stanimirović 6 ( S. Stanković 6).

Igrač utakmice: Miljan Jovanović

Kolo pre kraja prvenstva novi šamapion Zone jug je ekipa oFK Topličanina iz  Prokuplja koj aje sa četriri boda prednosti kolo pre kraja ispred Žitorađe i zvanično prvak. Od problema koje je imala uprava kluba na čelu sa Nikolm Stevanićem do titule prvaka , to je vredan uspeh tima iz Prokuplja koji će od iduće godine  biti član Srpske lige –istok.

U poslednjoj utakmici pred svojim navijačima savladan je tim iz Alakinca sa 3:1 i pehar se našao u rukama razdraganih igrača OFK Topličanina koji su prošli kroz  mnoge problema u prvenstvu da bi stigli do titule i ona je utoliko i draga. Sve pohvale igračima ali i upravi kluba , koja je neumornim radom stvorila bukvalno ovaj uspeh ovog tima.

Sve je počelo pogotkom Miljana Jovanovića još u 9 minutu igre, da bi tu prednost u 17 minutu udvostručio Arsić. Do odlaka na odmor i drugi pogodak M. Jovanovića , a treći za svoj tim u 35 minutu , što

se ispostavilo da je pobednik rešen u prvom delu utakmice. U drugom delu šef struke Dragan Krstić izvršio je svih pet izmena i čuvao stečenu prednost iz prvog dela utakmice. Gosti su u takvoj igri uspeli da u 71 minutu preko S. Stankovića postignu počasni pogodak i samo ublaže visok poraz.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print