JugSport.net

18. april 2024.
sportski portal južne Srbije

FURIOZNI KURŠUMLIJČANI

TOPLIČKI FUDBALSKI OKRUG

OFK KOSANICA- DOBRIČ 4:0 (2:0)

Kušromilja: Gledalaca 400. Sudija: Miloš Manojlović ( Jagodina) 8. Strelci: Vukojičić u 37, Čavić u 40, Timotijević u 58, Lapčević u 68 min. Žuti kartoni: M. Petrović , Čavić ( OFK Kosanica), V. Stojanović, K. Jovanović, Ristić, Peternel (Dobrič).

OFK KOSANICA: Paunović 7, Đinđič 7, Đorđević 7,5  ,(Mijajlović7),  Milojević 7,5, Lukić 7,5, Joksimović 8, Timotijević 7,5,(Simić 7),  M. Petrović 7,5,(Zdravković 7),  Čavić 7 ( Lapčević 7), M. Popović 8,, Vukojičić 7,5( R. Ilić7),

FK DOBRIČ: Slavković 6,5, Milenković 6,5, V.Stojanović 7, K. Jovanović 6,5, Ristć 6,S. Jovanović -),  A. Stojanović 7, Stamneković 6, Slavković 6,5, Stanković 6,( Zdravković -), Veselinović 6 ( Stanisavljević 6), Peternel 6,5.

Igrač utakmice: Marko Popović

U divnom fudbalskom ambijentu pred oko 400 gledalaca u odlučujučoj utakmici za osvajanje titule prvaka u Topličkoj okružnoj ligi domaćin je u svim elemtima fudbalske igre nadvisio i visoko porazio goste iz Pejkovca. Ma da početak sureta je protekao u ispitivanju snaga, igralo se nekako nepovezano i sa jedne i sa druge strane.

Domaćin je zaigrao kako zna i ume tek od 37 minuta kada je mladi Vukojičić prošao po desnopj strani, ušao u kazneni prostor i topovskim udarcem primorao na kapitulaciju  golmana Slavkovića, koji je samo pogledom ispratio let lopte u mrežu. Samo tri minuta kanije na sceni stupa iskusni Čavić

koji udostručuje prednost domaćina posle odlične akcije koju je započeo Đorđević, proigrao najboiljeg pojedinca utakmice Maraka Popovića koji je izvaredno uposlio Čavića a ovaj postigao pogodak pošto je bio brži od odbrane gostiju. Sa tim rezultatom se otišlo na zasluženi odmor , jer  su i jedna i druga ekipa pružile svoj maksimum na terenu idelnom za igru.

U drugom delu još dva pogotka domaćina za visoku pobedu ii dokaz da su najbolji tim u ovom rangu , pošto su glavnog konureneta za osvajanje prvog mesta visoko porazili, uz to gost nije stvorio nijednu izglednu priliku za postizanje gola.

Treći pogodak na utakmici delo Timotijevića koji je sa nekih dvadesetak metara raspalio po lopti, koja je završila u sam donji levi ugao nemoćnog golmana gostiju Slavkovića.

 

Konačnih 4:0 usledili su u 65 minutu rezervista Lapčević je posle odlićnog solo prodora ibio sam pred gol gostiju i iskusno poslao loptu pored istrčalog golmana,

što se ispostavilo do kraja utakmice da je to i bio konačan rezultat utakmice u Kuršumliji, gde po svoj prilisci OFK Kosanici sledi ekspresni povratak u društvo zonaša.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print