JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

TRI GOLA ZA TRI BODA

ZONA CENTAR

 

OFK SINĐELIĆ- MLADOST(M) 3:0 (1:0)

 

Niš: Stadion na Panteleju. Gledalaca 250. Sudija: Petar Stanković ( Niš) 7. Strelci: Stojković u 21, Stošković u 70, Ajdarević u 75(KU). Žuti kartoni: Stošković ( OFK Sinđelić) Marinković ( Mladost(M).

 

OFK SINĐELIĆ : Stoiljković Topalović Jović Mršević – (Milošević 7) Ivečić A. Stojković 7,5, Ikić Mitić(Đorđević 7), Stamenković (Ajdarević 7), Cvetković Stošković

 

MLADOST (M): Nikolić 6, Jovanović 6, Marković6, Milošević6, Milenković6,5, Marinković6,5,Milenković 6  Radovanović6, (Žarić 6) Đorđević6, (Trajković 6), Antić 6, Petković 6.

Igrač utakmice:Marko Jović

Sa tri gola u mreži golmana Nikolića ispraćeni su komšije iz Medoševca, taman toliko da se osvoje i tri boda na putu za Srpsku ligfu istok. U prvom delu viđen je samo jedan pogodak strelac je bio Stojković i sa tim rezultatom je okončan prvi deo igre. U drugom delu još dva pogotka domaćih.Prednost je udvostručio  Stošković da bi tačku na zasluženu pobedu stavio Ajdarević u 75 minutu iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca za domaće , kojeg je pretvorio u treći pogodak za popularne “orliće”.uZ ova tri pogotka domaćih propušteno je još nekoliko izglednih prilika da taj rezultat po običaju bude mnogo veći.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print