Obilazak radova u selu Gajtan

Angažovano preduzeće za izvođenje radova na kapitalnom održavanju lokalnih i mahalskih puteva PTGP “SABA BELČA” DOO iz Preševa, trenutno izvodi radove na tri lokacije u mesnoj zajednici Gajtan.

Predsednik opštine Medveđa, Nebojša Arsić ističe da radost na licima domaćina koji žive na 1000 m nadmorske visine podno vrha Radan planine, je nemerljiva obzirom da su napokon dobili put do kuće. Ove jeseni je u planu sanacija i nasipanje 12 putnih pravaca na teritoriji opštine Medveđa.

Pored radova na održavanju puteva, predsednik je obišao i rekonstrukciju crkve Svetog Ilije u Gajtanu. Zahvaljujući ljubavi prema zavičaju, mnogi meštani su se uključili obnovi krova crkve i svojim dobrotvornim radom i zalaganjem pokazali da zajedničkim snagama se može mnogo postići za rodni kraj.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net