Novi šef kancelarije OEBS-a u Bujanovcu posetio Medveđu

U kabinetu predsednika opštine Medveđa, dr Nebojše Arsića danas je održan sastanak sa odlazećim i novim šefom kancelarije OEBS-a u Bujanovcu.

Dosadašnji koordinator OEBS-a u Bujanovcu, Đakomo Bosisio, istakao je da nivo saradnje bio na veoma visokom nivou i da je u toku njegovog mandata imao dobru saradnju sa predstavnicima lokalne samouprave u Medveđi.

Kiron Rid, novopostavljeni šef kancelarije OEBS-a u Bujanovcu je danas bio u prvoj zvaničnoj poseti Medveđi. Iako nije prvi put u našoj opštini, jako je zadovoljan međuljudskim odnosima koje vladaju u ovoj multinacionalnoj sredini.

Predsednik opštine Medveđa, i njegovi saradnici upoznali su gospodina Kirona sa svim bitnijim činjenicama vezane za buduću saradnju, počev od prirodnih bogatstava i potencijala, vodećih grana privrede u Medveđi do demografske strukture.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net