JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Favoriti se izdvajaju na startu

Lebane: Pre dva vikenda lopta je krenula sa centra u ligama koje su pod okrivljem FS-RIS-a i već na startu su počeli u svih pet liga da se  favoriti izdvajaju, zabležilivši  po dve pobede. Dali je to samo  dobar početak il ne ostaje nam da viimo.

U SRPSKOJ LIG –ISTOK : Sa maksimalnim učinkom su Vlasina, Jagodina, Moravac –Orion koji su sakupli po šest bodova. Rame uz njih  sa  4 boda Dunav iz Prahova i to su ujedno ekipe koje zasad  nisu osetile gorčinu poraza na startu prvenstva. Po jednu pobedu imaju čak 6 timova, dok su bez pobede i boda osvojenog TrstenikPPT i Rembas sa po dva poraza. Po bod su osvojili samo Timočanin, Jedinstvo (B) . GFK Dubočica je pobedom u Resavici odradila tri boda kazne, tako da sada startuje od nule u nastavku prvenstva.

U ZONA JUG: Kolo su poveli sa 6 bodova , dok su njoj za petama Nebeski Anđeli, Sloga iz Leskovca, OFK Kosanica i to su ujedno timovi koji nisu osetili gorčinu poraza. Po jednu pobedu imaju čak osam timova. Sa samo jednim osvojenim bodom je novajlija  Čekmin  koji je igrao samo jednu utakmicu. Bez bodova su i bez pobede Akademija, Savetlost, Polet 1980, Bobište sve same novajlije u zoni.

U ZONA CENTAR: Ovde je u voćstvu Naša krilča 1936 iz Belotinca i Malošište sa 6 bodova i maksimalnim učinkom, dok Pukovac, OFK Niš, imaju po 4 osvojena boda i nisu osetili gorčinu poraza. Čak sedam timova je osvojilo po 3 boda odnosno po 1 pobedu i jedna poraz. Bez pobede i bodova su Svrljig, Rudar iz Jelašnice, i Orljane. Sa po 1 osvojenim bodom su Napredak i Bukovik.

U ZONA ISTOK: Maksimalan učinak imaju Đerdap i Lužnica, dok Hajduk Veljko Kablovi  imaju poo 4 boda i ta četri tima su bez poraza. Sa po jednom pobedom i tri osvoojena boda su četri tima,  isto toliko su sakupili po jedan bod. Bez  osvojenih bodova su Jedinstvo iz Pirota OFK Slatina i Rtanj.

U ZONA ZAPAD: Pomalo neočekivano je posle dva kola u voćstvu Jastrebac iz Velikog Šiljegovca, Župa i Radnički iz Svilajnca, dok sa po 4 osvojena boda su Jedinstvo iz Mijatovca  i Levač. Ti su ujedno timovi bez poraza uz Kušiljevo koje je igralo jednu utakmcu  i to nerešeno. Sa po jednu pobedu su četri tima. Bez pobede su čak sedam timova, a sa jendim osvojenim bodom je četri timova. Bez bodova su Jedinstvo 1936 iz Kruševca i OFK Lugomir.