JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Dva boksersaka asa sa juga Srbije bez poraza

DARKO SRUŠIO SVETSKOG PRVAKA

Lebane: Bokserska liga Srbije se polako zahuktava, održano je šesto kolo. Bokseri Nissusa su poraženi u Valjevu od Metalca sa 12:4 u jendoj dobro bokserskoj predstavi. Jedine pobede za Nišlije su ostavrili dva standarna repezentativca Darko Stanković iz Lebana, kao i Petar Stošić iz Surdulice. Dok je Stošić imao za protivnika mladog i darovitog Maksimovića, koga je na jedan rutinski način Stošič savladao. Poslavši ga već u prvoj rundi na pod. Tako da dao do znanja domaćem bokseru koje favorit u tom duelu. Tako Stošić nastavlja sa serijom pobeda, bez iednog je poraza u polusrednjoj kategoriji, kao i njegov drug Darko.

Darko Stanković je na prosto ekspoldirao od kako je njegov učitelj Ljubiša Ignjatović – Čupe , on nezna za poraz. Polsednji duel juče ( četvrtak) u Valjevu sa Milošem Cvetičaninom inače Svetkim i Balkanskim prvakom u kik boksu, koji je ponos Vojvodine , kad je reč o sportistima je potvrdio nejgov kvalitet. Darko je u meć ušao bez respekta. Od prvog udarca gonga napao je Cvetičanina, zasipao ga serijom udarca. Čak je u jednom trenutku reporter Arene , zadivljen izdržljivosti Stankovića, sam sebe zapitao dali može ovako sve tri runde. Darko je kraj meča dočekao kao da je meč počeo. Cvetičanin je po završetku meča bacio senku na svoje velike uspehe, kada je ironično se nasmejao kada je ruka podignuta njegovom protivniku. Verovatno je mislio samim ulaskom u ring da je Stanković poražen njegovim zvučnim imenom……… grdno se ovog puta prevario.

Već za koji dan ova dva bokserska asa sa“ južne pruge“ odlaze među šest boksera iz Srbije na pripreme na Avali za Srtradzak Kup, jedna od najačih bokserskih priredba , posle Svetskog amaterskog prvenstva.

Ja i moj najbolji drug iz repezentacije radimo pakleno, tako je i bilo na Zlatiboru, tako će biti i na Avali, tako da se obadoje nadamo još boljih rezultata, kako u prvenstvu Srbije, tako i na ostalim bokserskim manifestacijama rekoa je specijalno za naš portal sinoć u telegonskom razovoru Darko Stanković, bokser o kome će se tek čuti ne samo u Srbiji već i van našeg okvira. To isto važi i za Stošića.

U ime našeg portala poželimo obojici mnogo uspeha u nastavku karijere, kao i još mnogo boljih objavljenih vesti na našem portalu. Očekujemo to već bude sa tuniru za kojeg počinju pripreme za koji dan na Avali u Beogradu…….. SREĆNO !!!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print