JugSport.net

13. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Bošnjačani grabe ka vrhu

Bošnjace. Gledlca 300. Sudija: Miloš  Grujić(Niš) 8. Strelci: Arsić u 66 i Stoiljković u 83 min.. Žuti kartoni: Mitić, Arsić (Jedinstvo), Minaković, Vukčević ( Trstenik ).

JEDINSTVO: Kojić-, Mitić 7, Aleksov 7, M. Stanković 7, Kostadinović 7,5 ( I. Kostić-), Grujić 7,5, Mitrović 7,5 ( Stojanović-), Z, Stanković 7,5, Marković 7, Arsić 8, Spasić 7 ( Stoiljković 7).

TRSTENIK PPT: Kostić 6, Unić 6, Milošević 6, Lazarević 7, Nikolić 6,5, Minaković 6, Perčević 5,5 ( Stanojević-), Marković 6, Jocvanović 6 ( Arsić-), Smiljković 5,5 ( Majdevac -), Vukčević6.

Igrač utakmice: Nikola  Arsić

Idealni vremnski uslovi za igru, dinamična i vrlo fer i korektna igra oba tima. Zaslužena pobeda domaćina, koji je bio naročito bolji u drugoim delu igre kada su i postigli dva pogotka, za nova tri bada na svoj bodovni saldo.koji ih svrtava u gornji deo tabele.Blistava pobeda pulena trenera Srđana Kocića.

U prvom delu nije bilo pogodaka, po nekoiko poluprilika i pred jednim i pred drugim golom. Tek u drugom delu igre domačini su bili ti koji su diktirali tempo igre stvorili nekoliko iglednih prilika, od koje su dve uspeli da matrijalizuju. Već u 54 minutu Stoiljković je sa leve strane bio u idealnoj prilici ali je njegov udarac završio u spolji deo desne stative gola  gostiju, kada sus vi očekivali sigran pogodak. Samo devet minuta kasine  još jedna kolosalna prilika za domaće  ali se Marković  obrukao kada je sa nekoiko metara  promašio, tako da je šansa otišla u nepovrat.

Igrao se 66 minut i prva radost za domaćina. Strelac pogotka je najbolji pojedinac na utakmci Arsić koji je primorao na kapitulaciju Kostića, posle odlične akcije napadača domačih. U samom finišu utakmice prednost je udostručio Stoiljković koji se tako iskupio za onu propuštenu priliku  u 54 minutu ugre , pošto ga je idealno uposlio Marković, kome nije bilo teško da savlada  nemoćnog na golu golmana gostiju Kostića.

Do kraja utakmice nije bilo više prilika ni pred jednim ni pred drugim golom, tako da je domaćin mirno priveo utakmcu kraju.  U narednom kolu fudbaleri Jedinstva gostuju u Boljevcu, gde će nage odmeriti sa Rtnjem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print