Piroćancima slađa polovina

Medveđa. Gledalaca 200. Sudija: Marko Marković ( Niš) 8. Strelci: Ademović u 63 za Jablanicu, Branković u 23 za Jedinstvo. Žuti kartoni: Rajčević ( Jablanica), Đorđević ( Jedinstvo).

JABLANICA: Stojanović 7, Stošić 6,5, Filipović – ( Lajović 6), Janković 7, Maksimović 7,5, Ibraimović 7, Rajčević 6, Ivanović 6,5, Zaimi 6, Savić 6, Ademović 7.

Nemanja Đorđević 7, Petković 6, Pešić 7, Pejčić 7, Krstić 7, Kostić 6 ( Kovać-), Filipović 7, Panić 6, Nikola Đorđević 7, Branković 7 ( Jovanović -), Milošević 6.

Igrač utakmice : Maksimović

Podela na ravne časti, dok slađa polovina odlazi zasluženo u Pirot. Fer i korektna igra oba tima. Po jedan pogodak na obe strane, u oba dela igre, uz promašen kazneni udarac za domaćina u poslednjim trenutcima prvog dela igre.

Gosti su prvi došili u voćstvo u 23 minutu igre. Odličan prodor po desnoj stvani Miloševića, na pravom mestu se našao Branković , kome nije bilo teško da sa nekoliko metara ubaci loptu u nebranjeni deo mreže domaćina. U posednjim trenutcima prog dela igre, rukom je u svom kaznenom prostoru igrao Pejćić. Kazneni udrac izveo je Ademović, golman gostiju je prozro njegovu nameru , bacio se u njegovu levu stranu i odbranio udarac.

U drugom delu igre domaćin je imao veću trensku inicijativu, napadao, što je i krunisao pogotkom u 63 minutu igre. Po levoj starani je prošao Stošić, uputio odličan centar šut, na pravom mestu se našao Ademović, koji je preciznim odarcem sa nekih desetak metara savladao Nemanju Đorđevića.Tako se iskupio za promašeni penal u prvom delu igre. Ispostavilo se do kraja utakmice da je to bio konačan rezultat, poder toga šro su i jedna i druga ekipa prosustile nekoliko izglednih porilika, da rezultat bude drugačiji. Ovako remi je najpravedniji ishod utakmice u Medveđi. U sledećem kolu Jablanici predstoji gostovanje Vlasini u Vlasotincu.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net