JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“Orlići”u niskom letu

Lebane: Gledalaca 300. Sudija: Dušan  Savić ( Paraćin ) 6. Stelci: Tasić u 15, A. Stefanović u 38, 41, 45,  Rakočević u 55 minutu. Žuti karton: Dinić  (OFK Sinđelić ). Crveni karton: Sokolović- Janković u 21 min. (Radan).

FK RADAN: Sokolović- Janković –, Stoiljković – ( M. Mitić 6), Dodić 6,5, I. Mitić 6, M. Stevanović 6 ( Grozdanović 6,5), Milošević 6,5, Momčilović –( Mirković 6), Dojčinović 6, Stojanović 6,5 , Cvetković 6,5, Ivanović 6.

OFK SINĐELIĆ: Babić -, Dinić 7( D. Nikolić -), Tasić 7 ( Ivanović 7), Jović 7,5, S. Stefanović 7, Radenković 7, Mišić 7, Rakočević 7( Jovanović-),  A. Stefanović 8,5, Kaličanin 8, Ikić 9.

Igrač utakmice. Ikić

Početak susreta nije najavljivao visku pobedu gostiju iz Niša., ma da su već u 8 mintu  preko najboleg pojedinca Ikić propustili iglednu priliku, kada je uputio udarac sa nekih destak metara, međutim istako se golman domaćih bravuroznom intervencijom. Prvi pogodak na utakmici u 15mintu delo je Tasića. Posle jedne dubinske lopte Kaličanina  bio je brži od golmana domaćih koji je napustio kazneni prostor, bio je lobovan i lopta je završila u mrežu Radana.

Ključni trenutak na utakmci i što je I  usledila visoka pobeda gostiju iz Niša dogodio se u 21 minutu igre. Ponovo je u prilici bio strelac prvog pogotka Tasić, ali se stekao utisak da je bio u nedozvoljenoj poziciji. U susret mu je pošao golman Sokolović- Janković, koga je lopta pogodila u ruku, ali stefao utisak da  nije imao nameru da igra loptom. Sudija Dušan Savić iz Paraćina mu je pokazao put u svlačionici, tako da je domaćin ostao bez svog najboljeg pojedinca, što je  sa igračem manje gost  to znalački iskoristio naorčito nezadržljivi Petar Ikić koji je pripremao pogotke a A. Stefanović samo postizao neometano sa nekoliko metara. Najpre je prednost udvostručena u 38 minutu, kad je Ikić prošao po levoj strani uposlio  strelca A. Stefanovića, koji sa nekoliko metara je šalje u mrežu. Samo tri minuta kasnije identična situacija i treći pogodak za goste. U poslednjem minutu prvog dela i četvrti pogodak i het-trik A. Stefanovića u režiji Ikića.

U drugom delu viđen je još jedan pogodak gpstiju  u 55 minutu strelac je bio Rakočević. Domaći sastav nije se predavao, igaro je dao sve od sebe, da makar postigne počasni pogodak, ali u tome nisu uspeli, jer brojčano viši  gosti su znalački priveli utakmcu kraju i overili viskoku pobedu koju su stekli u prvom delu igre, briljantnom igrom Petra Ikića, koji je bio nerešiva enigma za odbranu domaćina

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili