JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SLAĐA POPOVINA KNJAŽEVČANIMA

SRPSKA LIGA-ISTOK

 

OFK TOPLIČANIN – TIMOČANIN 2:2 ( 0:1)

Prokuplje: Gledalaca 300. Sudija: Milan Turanović ( Kladovo ) 7. Strelci: Luka Paunović u 51 i 76(KU) za OFK Topličanin, Zdravković u 5, Maljković u 77 za Timočanin. Žuti kartoni: Maljković, Eminović , Đokić ( Timočanin).

 

OFK TOPLIČANIN: Novaković 6,5, Lazarević 6,(D. Marković 6), D. Pantić6,5, Stamenković 6, Kostadinović 6, V. Stanković 7, I. Kaličanin 7,(Burgić-), N. Kitić 6,5, D. Stojković 6,(J. Jovanović 6), M. Kitić 6,L. Paunović 8 .

 

TIMOČANIN: Nakić7, Disić 6,5, (Kocić 7), Maljković 7,5, S. Stojanović7, Zdravković 7,, Eminović 6,5, (Dinić 6), Đokić 6,5, (Kostadinović 6) Petrović6,5, Veselinović6, Jovanović 6,5, Ristić 6,5

 

Igrač utakmice: Luka Paunović

Podela na ravne časti u Prokuplju i pored toga što su gosti nastupili desetkovani bez nekoliko igrača , ipak su uspeli da na kraju kući odnesu pola plena. Već u 5 minutu gosti su došli u voćsvo posle centar šuta sa desne strane Zdravković je loptu zahvatio glavom i poslao u nebranjenu mrežu. Ispostavilo se to da nje bio rezultat prvog poluvremena.

U drugom delu domaći su dodali gas i posle jedne gužve pred golom gostiju Luka paunović je poslao loptu u nebranjenu mrežu. Domaći u potpunosti preokreću rezultat u svoju korist pošto je mladi Eminović nesmotreno igrao rukom pred svojim golom. Siguran izvođač biuo je Luka Paunović i svojim drugim golom na utakmici doveo svoj tim u voćstvo. Konačnih 2:2 uspedili su u 77 minutu pogotkom gostujućeg igrača Maljkovića koji je sa nekih 25 metar loptu poslao u sam gornji desni ugao nemoćnog Novakovića. Do kraja utakmice domaći su atakovali na gol gostiju da dođu do celog plena , ali je odbrana timočanina sve to izdržala i kući odnele slađu polovinu.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print