JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Blagoslov zadržati rang takmičenja

Leskovac: U divnom ambijentu restorana „ Stari grad“ vlasništvo poznatog fudbalera Nenada Kostića, FK Real iz Donje Jajne član Međuopštinske fudbalske lige Jablaničkog okruga  po četvrti put za redom obeležio je klupsku slavu Sveti Stefan uz zvuke okestra“ Bolero bend“. Igralo se i veselilo do kasno u noć. Slavski kolač preseko je  sveštenik Marjan Ristić  iz crkvene parohije u Rudaru.

Pored Uprave kluba na čelu sa predsednikom Aleksandrom Petkovićem, potpredsednikom Milanom Stevanovićem, trenerom Ivanom Janjićem i fudbalere svečanosti su prisustvovali i simpatizeri ovog kluba. Još jednom su  u ovom klubu pokazali da i pored toga što se takmiče u nižem stepenu takmičenja da je reč o izuzetno organizovanom klubu, na šta mogu da im zavide  i mnogo poznatiji klubovi u okrugu koji se takmiče za nekoliko stepena više.

Ambiciozni predsednik kluba Aleksandar Petković je specijano za JugSport.Info rekao: „Zahvalio bih se pre svega što ste jednina mediska kuća koja ste upravo počeli sa  radom da ste odvojili vreme da mediski propratite ovu našu svečanost. Zhavalio bih se fudbalerima i navijačima našeg kluba što su se odazvali  u ovolikom broju i kao prvi čovek kluba sam izuzetno zadovoljan. Na nama je da u klubu u ovoj godini stvorimo još bolje uslove za rad i takmičenje, jer smo poslednjih godina mnogo uradili za naš klub koji je ponos sela.  Do sledeće slave iduće godine  mnogo sreće i zdravlja svim našim članovima kluba želim.“ završio je prvi čovek Donjojaniskih Realovaca.

U ime fudbalera kapiten Dalibor Stevanović je dodao: „Ovim okupljanjem polednjih četiri godina je uejdno i prilika da počnemo da se organizujemo i razmišljamo o prolećnom delu prvenstva. Posle pomalo neočekivano loših rezultata u jesenjem delu prvenstva osnovni cilj nam je da se u zimskom prelaznom roku malo pojačamo u igračkom kadru sa nekoliko fudbalera iz okruženja  i izborimo ostanak u rangu takmičenja gde se truntno nalazimo. Simpatizerima našeg kluba koji su nas uvek podržali u ime mojih kluskih drugova obećavam da ih u drugom delu prvenstva nećemo razočarati, naprotiv biće mnogo više radosti i pobeda nego jesenas.“ bio je jasan kapiten Stevanović.

Vukašin Stevanović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print