JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Biser Topličkog fudbala koji rešeta mreže

Prokuplje: Na izgled miran, reklo bi se da je više nego skronam momak, međutim u njegovim nogama je barut koji „ubija“ protivničke golmane, i polako na Srpskoligaškom istoku postaje noćna mora za sve golmane.Reč  je o dvadesetogodišnjem napadaču OFK Topličanina iz Prokuplja, koji mnogo obećava. Sa svojih 20 godina trenutno je drugi strelac u Srpskoj fudbalskoj ligi istok sa 16 postignutih golova, jer upravo juče  je protiv SFK Morave iz Vladičinog Hana  postigao pogodak i doneo svom timu zlata vrene bodove u borbi za opstanak. Taj pogodak i pobedu podario je svom klubu i ljubiteljima fudbala u Prokuplju za njegov današnji dvadeseti rođendan. Nadamo se da će njegovi pogotci u nastavku prolećnog dela prvenstva biti odlučujići za opstanak u društvo Srpksoligaša.

O svom dosadašnjem fudbalksom putu Miloš  onako skromno dečački na početku razgovora kaže: Svoje prve fudbalske korake kao sedmogodišnjak načinio sam ovde u Prokuplju, počeo sam u školi fudbala TSC iz Prokuplja, gde sam se mogu da kažem dosta usavršio kroz našu  školu fudbala kao igračod petliaća do kadeta, gde sam bio do svoje dvaneste godine, potom prešao u Omldinski pogon..   U OFK Toličaninu se osećam kao kod kuće, sve zasada fukcioniše kao treba. Uprva kluba načelu sa predsednikom Nikolom Stevanićem je mnogo učinila da klub ponovo zaživi , jer je bio na ivici gašenja. Zahlajujući i njegovim bliskim saradnicima Generalnim sekretarom Vladanom Belotićem i članom Uprve kluba Čedomirom Vukovićem , koji su tu što bi se reklo dananoćno sa nama sve ide jednim normalnim tokom. Veliku zahvalnost dugujem svim trenerima koji su radili samnom.

Sada sam dobio priliku da zaigram za moj klub, koga volim , posebno bih se zahvalio treneru Bojanu Pećaraninu koji ima u mene veliko poverenje i nadam se da mu se na trenu odužujem na najbolji mogući način. Takođe mojim klupskim  drugovima  sa  pojedim sam igra od malena, dugujem zahvalnost, jer bez njih nebih ni postigao ovoliko pogodaka. Jer upravo sadašnji sastav OFK Topličanina je sastavljen od igrača iz Prokuplja i mi smo svi deca ovog kluba.Raduje, ne samo mene već moje klupske drugove podatak što Uprva kluba pored brige o nama igračima dosta radi na  infrastrukturi  naših obejkta I samog terena, kao  I opreme kako za treninge tako I odigravanje utakmica sve je to na jednom niovu kojeg zaslužuje ovaj klub sa bogatom fudbalskom tradicijom.

Nakraju bih poručio ljubiteljima fudbala u Prokuplju I čitavom  Topličkom kraju da se naiziru bolji  fudbalski dani u našem gradu a što se tiče samog mene da će do kraja prolečnog dela prvenstav biti još golova. Želja mi je da klub ostane u rangu takmičenja gde se nalazi a da ja postanem goleter lige na kraju prvenstva, to bi bio moj dar mene I mojih kluskih drugova  podaren  Upravi kluba na čelu sa Nikolom Stevanićem  koji su klub što bi se reklo bukvalno vratili iz pepela ,  na zdrave noge.

O samom igraču trener Bojan Pećaranin I predsednik kluba Stevanić u glas kažu: Miloš je dobar pre svega momak, koji je vaspitan I na treningu daje svoj maksimum koji se pokazuje na utakmci kao rezultat njegovog rada I zalaganja. Svi mi u klubu imamo u ovog momaka poverenje I od njega očekujemo još golova u nastavku prvenstva u šta ne sumnjamo da ih neće biti. Takođe koristimo priliku da mu putem medija čestitamo dvadeseti rođendan, da  ga mimoiđu povrede, da jednog dana zaigra u nekom renomiranijm  klubu od nas, bio bi to uspeh ne samo za njega već i naš iz kluba, jer već sada pojedini klubovi pokazuju interesovanje, ali je on zasad nama potreban kao golgeter u koga verujemo I od koga očekujemo jošpuno golova I dobrih fudbalksih partija u dresu OFK Topličanina.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print