JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“VUČICE” POKORILE KNJAŽEVAC

RAZVOJNA ŽENSKA LIGA SRBIJE- FS RIS

 

ŽFK KNJAŽEVAC- ŽFK VUČICE 0:3

 

Knjaževac: Mlade fudbalerke ŽFK Vučice su u ovom kolu u okviru Razvojne lige Srbije za devojčice , gostovale u Knjaževac , istoimenoj ekipi i bez većih problema izvojevale zasluženu pobedu od 0:3. ŽFK Vučice su nastupile u sledećem sastavu : Cvetković, Jovanović, Krstić Stoiljković. Kostić, pešić, Lazarević, Nikolić ( Stanković), Ilić ( Stojanović), Marković(Mitić), Tasić a golove su postigle Maja Pešić u 4 min, Nađa Tasić u 28, i kapiten Danica lazarević u 58 minutu za konačnih 0.3.

O utakmici u Knjaževcu trener Katarina Stojković kaže: Nakon napornog puta , sa puno krivinama moje mlade fudbalerke može se reći rutinski su pobedile, takođe vrlo mladu ekipu Knjaževca. Na momente smo prikazali lepu igru i zasluženo upisale nova tri boda i time ispunii 50% od predviđenog plana za 3 i 4 kolo , sada ostaje teži deo posla, da pobedimo ekipu ŽFK Levač iz Rekovca i time plan u potpunosti ispunimo. Imamo kvalitet,

imamo snagu a i volju pa verujem da ćemo uz pomoć svih kojima su Vučice na srcu i ljubiteljima ženskog fudbala ostvariti pobedu i ispuniti plan koji je ispred nas postavio klub. Moram se zahvaliti klubu kojinam je omogućio kvalitetan prevoz za utakmicu u Knjaževac. Takođe i dva obroka osvežavajuće napitke, uz pomoć donatora MP Đorđević, pekare “Start” i dva roditelja Stojanović Jovica i Tasić Dragan . Šta drugo reći nego jedno veliko HVALA.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print