Васкршња честитка председника општине Медвеђа

Поводом наступајућих ускршњих празника председник општине Медвеђа, Небојша Арсић упутио је честитке свим верницима који прослављају Ускрс по грегоријанском календару.

“У дане празника када славимо живот и истинске непролазне вредности, имамо добар мотив да дамо најбоље од себе и чинимо добро у жељи да свет буде бољи. Само поштовањем традиције и хришћанских вредности, можемо да сачувамо свој идентитет и традиционалне вредности нашег друштва. На тај начин, чуваћемо за будуће генерације наслеђе наших предака, од којих смо научили да ценимо заједнички живот, достојанство и солидарност. Желим да свим верницима честитам овај велики празник, и да свима нама буде подстрек да истрајемо у потешкоћама и искушењима која су пред нама. Нека нам Васкрс, као дан истинске радости свима подари добро здравље, мир и благостање. Христос Васкрсе!”

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net