Uspešan prolećni start Brusjana

ZONA ZAPAD

KOPAONIK-SLOGA (M) 2:0 (2:0)

Brus: Sudija: Dušan Mihajlović(Kruševac) 7. Stelci: Marjan Nikolić u 2, Vukojević u 30 min. Žuti kartoni: Burgić, Knežević (Kopaonik), Minić, Nasković( Sloga).

KOPAONIK: Marko Nikolić 7, Burgić 7,5 (Todorović-),  Bučić 7, Knežević 7 , Čukuranović 7, Marjan Nikolić 8, Milisavljević 7, Savić 7(Panić-), Vukojević 7,5, Vilimonović 7 (N. Vidojević -),

SLOGA(M): Nikola Savić 6, Nemanja Savić – (Lazić 6), , Milojević 6, Janković 6, Pavlović 6,5, Radojković 6(Mijajlović-), , Dačić 6( Nasković-), , Jovanović 6, Stojadinović 6, Miljković 6(Milovanović-).

Igrač utakmice: Marjan Nikolić

Lider jesenjeg dela  prvenstva Zona-zapad prolećni deo prvenstva započeo je pobedom na svom terenu u igri sa ekipom Sloge iz Majdeva, gde je sve rešeno u prvom delu utakmice ,kad su domaći i postigli oba pogotka.

Već u drugom mintu strelac je bio Marjan Nikolić i činilo se da će biti prave revije pogodaka, ali viđen je samo još jedan pogodak. Prednost domaćih udvostučena je u 30 minutu , što je i bio konačan rezltat na utakmici , strelac je Vukojević. U drugom delu utakmice nije bilo golova, domaćin zadovoljan voćstvom iz prvog dela utakmice znao je to da sačuva i zabeleži prvu pobedu ovog proleća.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net