JugSport.net

19. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Po drugi put Lebane bez fudbala

Lebane: Prvobino zakazani susret 20 kola prvenstava Srpske fudbalske lige-istok koji je trebao da se odigra na startu prolećnog dela prvenstva u Lebanu izđeu domaćeg Radana i OFK Topličanina iz Prokupljau nedelju 7 marata 2021 god. zabranila je Sanitarana  i Komunalna inspekcija da se odigra u Lebanu, pa je za danas bio predviđen prvobitno termin da se odigra taj susret u Vlasotoncu. Ta Odluka je prednajčena i donesena je nova da se utakmica odigra u Lebanu danas sa početkom u 14 časova na stadionu kraj Jablanice.

Međutim sneg koji je počeo noćas da pada i nije presajao do podne, dostigo je debiljinu oko desetak i više sanimetara, pa je utakmica ponovo po drugi put odložena do daljeg termina odigravanja koje će naknadno odrediti Takmičarska Komisija FS-RIS-a.

U zakazano vreme sat pre početa utakmice pojavili su gosti iz Prokuplja OFK Topličanin,kao i domaćin FK Radan i služebna lica koje je delelgirao FS-RIS , delegat utakmice Dejan Bojanović, glavni sudija Miloš Nedeljković kao i pomoćnici Lazar Jovanović, Miloš Milanović i Milenko Dimitrijević.

Pošto su u zakazan termim igrači jednog i drugog tima izašli na zagrevanje,   da se uvere u nemogućim ulsovima za igru, došlo je i do konsultacije glavnog suije Miloša Nedeljkovića sa kapitenom Radana Milošem Stankovićem i OFK Topličanina Ivanom Kaličaninom

i doneli su  odluku da se utakmica odloži i igrači jednog i drugog tima su otišli u svlačionice. Valjda će treći biti sreća, kada bude po treći put zakazan termin odigravanja nove utakmice

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print