JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TIMOČANIN – BUDUĆNOST 1 : 3 (0 : 2)

Stadion: Gradski, Gledaoca: 200, Sudija: Petar Živić (Kruševac) 7,5 Strelci: M. Stojanović u 83 min. za Timočanin, a Milošević u 12, Milanović u 45+8 i Mladenović u 66 za Budućnost. Žuti kartoni: Ristić, Miletić i Aranđelović (Budućnost) Crveni karton: S. Stojanović (Timočanin) u 20 minutu.

TIMOČANIN: Nakić 6,5 Milojković 6, Maljković 6, S. Stojanović -,Zdravković 6, Đorđević 6,5 Živić 5 (od 46 min. Božić 5), Videnović 6,5 Milenković 6 (od 46 M. Stojanović 6,5) Jovanović 6 (od 75 Kocić -), Petrović 5 (od 29 min. Ranđelović 5, od 64 min. Ilić 6)

BUDUĆNOST: Stamenković 7, Miletić 6,5 Milošević 7, Mitković 7 (od 73 Mitić -), Ranđelović 7,5 N. Petrović – (od 29 min. Ristić 7), L. Petrović – (od 29 min. Milanović 7,5) Stojković 7, Aranđelović 7(od 73 min. Lazić -), Mladenović 7,5 (od 90 min Filipović -), Bogdanović 7.

 

IGRAČ UTAKMICE: Ranđelović (Budućnost)

 

Teška povreda mladog igrača Budućnosti Luke Petrovića obeležila je prvo poluvreme utakmice. Do povrede je došlo u 20 minutu kada je kapiten domaćih Saša Stojanović neoprezno startovao na Luki Petroviću. Od siline udarca došlo je do preloma noge gostujućem fudbaleru zbog čega je utakmica bila u prekidu gotovo deset minuta.

Gosti su došli u vođstvo u 12 minutu kada je Milošević na velemajstorski način primio dugački dijagonalni pas u kaznenom prostoru Timočanina oslobodivši se jednim potezom Milojkovića i Milenkovića i šutem u malu mrežu savladao Nakića.

Nakon povrede Petrovića gotovo da se ništa značajno nije dešavalo na terenu. U samom finišu prvog dela u nadoknadnom vremenu gosti su izveli napad po desnoj strani nakon čega je ubačenu loptu na ivici peterca Milanović poslao u okvir gola.

Drugo poluvreme i pored igrača manje domaći su počeli agresivno i odlučno u nameri da dođu do pogodka. Prva šansa je propuštena u 46 minutu. U 56 minutu Miloš Stojanović glavom upućuje udarac ali je lopta otišla preko gola.

U 65 minutu centaršut Miloš Stojanović odigrava glavom prema Videnoviću a ovaj sa osamnajest metara šutira ali se istakao odličnom intervencijom Stamenković.

Samo minut kasnije Milanović prolazi po levoj strani šalje centaršut koga u pogodak pretvara Mladenović za ubedljivo vođstvo Popovčana.

Domaći se nisu predavali. Pokušavali su stalnim napadima da dođu do gola. U 83 minutu Milojković šalje centaršut po zemlji što koristi Miloš Stojanović i postiže pogodak za Timočanin, čime je i postavio konačan rezultat.

 

Aca Stojanović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili