PETARDOM ISPRAĆENA PČINJA KUĆI

SRPSKA LIGA-ISTOK

 

RADNIČKI – PČINJA 5:2 ( 2:1)

Pirot: Gledalaca 200. Sudija: Mitar Klikovac(Niš) 8. Strelci: Adzibaba u 33(KU), Ristić u 38, Stojanov u 46, Colić u 53, Bogdanović u 67 za Radnički, Manasijev u 18, Mitrović u 50 za Pčinju. Žuti kartoni: Antić, Petrović ( Radnički), Velinović, Ristić ( Pčinja).

 

RADNIČKI: Lešnjak 7, Stojanov 7,5, Antić 7, Petrović 7, Ristić 7, (Dimitrov-), Petrov 7 ( Dušanović-), Dojkić 7, Načić 7 ( Bogdanović 7- Davidović -), Adzibaba 7, Kamenović 7, Colić 7,5.

 

PČINJA: Prokopović 5,5, Arsić 5,5, Mitković 5 ( Stefanović-), Velinov 5, Savić 5, Tasić 5,5, Mansijev 7, Rajković 5,5, Mitrović 7, Spasić 5,5, Ristić 5 (Đorđević-).

Igračutakmice: Đorđe Colić

Gosti iz Ttrgovišta ispraćeni su kući sa pet golova u mreži, a moglo ih je biti mnogo više da sus trelci bili bar malo snalažljiviji pred gol nesigurnog Prokopovića. Seriju pogodaka otvorio je igrač gostiju Mansijev u 18 minutu i to je bio hladan tuš za sve domaće pristalice.

Međutim ipak na odmor se odlazi sa prednosti domaćina. Najpre je Adzibaba u 33 minutu iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca poravnao rezultat da bi samo pet minuta kasnije Ristić u potpunosti preokrenuo rezultat i na odmor se otišlo sa minimalnoj prednosti domaćina.

I u drugom delu utakmice domaćin je diktirao tempo igre i postigao još tri pogotka . Stojanov je već u 46 minutu povećao na 3:1 da bi samo nekoliko minuta kasnije jedan od najboljih u redovima domaćih Đ. Colić postigao i četvrti pogodak za domaćina i tako najavio katastrofu gostiju iz Trgovišta, koji su se predstavili u bledom izdanju.

Peti pogodak na utakmici delo je rezerviste Bogdanovića. Jedini pogodak u nastavku igre gosti su postigli u 50 minutu prekoMitrovića ali je to bilo premalo da se izbegne visok poraz u igri sa razigranim Radničkim, jednim od kandidata za sam vrh tabele na Srpskoligaškom istoku.