JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

TAKMIČENJE PO GRUPAMA ULAZI U ZAVRŠNICI

Lebane: Na VIdovdanskom turniru u malom fudbalu “Lebane 2023” takmičenje po grupama , odnosno bod sistema ulazi u samoj završnici, gde će četiri grupe dati po dva predstavnika za četvrtfinalne utakmice u kategoriji seniora. Uporedno se igraju utakmice veterana i mlađih kategorija petlića mlađih i starijih pionira.

Petog dana turnira odigrano je jedna utakmica u kategoriji Mlađih pionira, jedna u kategoriji petlića i tri u kategoriji seniora , dok četvrta je otkazana pošto se ekipa Jure iz Leskovca koja je trebala da igra sa Vlada inveset skuteri javila da je sprečena da se pojavi u zakazani termin, pa je tako izgubila utakmicu službenim rezultatom.

Nekopletna ekipa Jedinstva iz Bošnjaca dozvolila je ekipi Mare i družina da ih pobedi mninimalnim rezultatom, U drugoj utakmici ekipa Slaviša MIljković je bila bolja od ekipe Panteri i pobedila ih sa četiri gola razlike. Treća utakmica od 21 čas već smo rekli nije odigrana zbog nedolaska ekipe Jure iz Leskovca. U četvrtroj utakmici turnira derbi između Foto Cekić -Dring Šop i Denver Nuggets završena je pobedom fotografa .

 

REZULTATI V DANA TURNIRA

MLAĐI PIONIRI:

1: Radan 1- Radan 2- 2:7

PETLIĆI:

Radan- Solidarnost- 0:13


SENIORI:

Jedinstvo(B)- Mare i družina 8:9
Panteri – Slaviša MIljković 2.6
Vlada invest skuteri- Jura – 5:0 sl
Foto Cekić-Drink Šop- Denver Nuggets- 4:2

 

RASPORED UTAKMICA ZA SREDU 5 JUL

STARIJI PIONIRI:

18,15 h: Loko loko- Pusta reka-

19 H: Monako Siti- Bošnjace –

VETERANI:

20 H: Lebane- Donje Polje-

 

SENIORI:

21H: Derbi – Šumski samuraji-

22H: AMR Filipović – Ristić Kop

 

 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print