JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Svi prilazi golu zatvoreni

U kategoriji petlića Niški Real u svom sastavu ima neprikosnovenog štopera Marka Igića koji je postao stub odbrane ovog kluba u kategoriji petlića. Svi prilazi su golu zatvoreni, serije pobeda kako u Gradskoj ligi Niš , tako i u RIS- ligi se ređaju kao na filmskoj traci. Poslednja utakmica i pobeda u gostima od 4:0 nad ekipom FREE KICK je pokazala raskošan talenat ovog dečaka iz redova Reala. Jedini pogodak koji su primili u ovoj ligiove jeseni dosada to je bio pogodak iz pernala protiv Radničkog iz Niša. I pored toga što su pobedili sa 2:1 ovaj pogodak koji je navodno skrivio golman Reala je po svim pokazateljima dosuđen prestrogo. I u RIS ligi  Igić je stub odbrane  i pored toga što igra sa generacijom godinu dana starijom, takođe je komandant odbrane svog tima i glavna uzdanica u odbrani.

To nije prošlo ne zapamćeno ni od izora selekcije grada Niša da se Marko Igić pošalje  na selekciju RIS-a , gde svi u klubu očekuju da će i tamo na njoj pokazati svoj raskošan talenat. Kako i sam reče u jednom od predhodnih intervijua njegov uzor je Serhio Ramos iz Reala. Svi bi smo voleli da jednog dana u šta ne sumnjamo da tako neće biti ovaj super talenat iz Niša pođe njegovom stopama.

Vredno treniram i uporedno učim u školi da bih bio dobar đak, jer jedno sa drugim mora da ide zajedno. Na svakom treningu pristupam maksimalno. Takođe svaka utakmica je za mene novo dokazivanje. Ništa mi nije teško , slušam savete svog trenera i izvršavam sve postavljene zadatke bilo to na treningu ili utakmci kaže

Marko Igić za naš portal. Ujedno se zahvaljuje na  podršci i  poručuje da nas neće razočarati, već da će njegov napredak ići vrlo uspešno i da če naša saradnja trajati još dugo i na obostano zadovoljstvo.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print