JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SVETLOST ZASIJALA, “ŠILJONATOR“ GOLOM NAJAVIO POVRATAK: FK Svetlost – FK Nebeski Anđeli 3:0 (1:0)

PUKOVAC – STADION: Prle (Pukovac) GLEDALACA: 50 SUDIJA: Nikola Stojiljković (Leskovac) 7 ŽUTI KARTONI: Ilić, Jovanović, Tonić, S. Stanković (FK Svetlost) Petrović, Ristić (Nebeski Anđeli) CRVENI KARTON: Ristić  u 65. minutu (Nebeski Anđeli) STRELCI: Stojadinović u 19, Marković u 72 i Marjanović u 88. minutu za Svetlost.

Detalj sa meča

FK SVETLOST: Janković 7, Ilić 7 (S. Stanković 6,5), Jovanović 7, Marković 8 (M. Stanković – ), Tonić 7, Stojković 7,5, Stojadinović 7,5, Milošević 8, Rakić 6,5 (Ranđelović 6,5) Tasić 6,5 (Vidojević -), Banković 6,5 (Marjanović 7)

FK NEBESKI ANĐELI: Mitić 6, Ignjatović 6 (Stojiljković -), Kostov 6 (A. Stojković – ), Cvetković 5,5 (Trajković 6), Ristić 7, Vasiljević 6,5, Mladenović 6, Stojanović 6, Petrović 5,5 (Aleksandar Stojković 7), Cvetković 6 (Veljković -), Radivojević 6.

IGRAČ UTAKMICE: Marko Milošević (FK Svetlost) 8

“Šiljonator“ ponovo rešeta

Dobro izdanje fudbalera Svetlosti na “svom“ terenu u Pukovcu krunisano je još jednom pobedom. Od početka meča ekipa iz Badnjevca znala je šta želi, i taktički perfektno odigrala meč od početka do kraja. Fudbalski sladokusci u Pukovcu imali su prilike da vide i golove ali i pregršt šansi i na jednoj i na drugoj strani. Goste iz Vranja načeo je trenutno lider na listi golgetera Zone Jug, Filip Stojadinović svojim šestim ovosezonskim golom, igrao se 19. minut susreta koji je na majstorski pas u prostor Marka Miloševića utrčao iz drugog plana i sproveo loptu u gol. Do kraja poluvremena beležimo još po nekoliko šansi do kraja poluvremena, u kojima su golmani obe ekipe bili na visini zadatka. Drugo poluvremen počelo je energičnije od prvog a Svetlost je od samog starta pošla po taj drugi gol. Šanse su se ređale a jednu je u 72. minutu na centaršut Ranđelovića u gol pretvorio Nebojša Marković, koji je danas uz Marka Miloševića bio najbolji akter na terenu. Konačnih 3:0 postavio je povratnik u redove Svetlosti 42-godišnji Dalibor Šilja Marjanović u 88. minutu, svojim prvim golom, kojim je najavio berićetnu golgetersku jesen i da i usled pauze zbog povrede nije zaboravio da daje golove. Posebno treba pohvaliti izdanje Marka Miloševića koji je na svoj konto upisao dve asistencije, ali i bio glavni igrač na terenu koji je i sprečavao napade gostiju i počinjao napade svoje ekipe, i jednostavno bilo ga je u svakom trenutku na svakom delu terena, pa je s toga poneo epitet igrača utakmice. Svetlost sada ima 6 bodova iz četiri meča, dok su Nebeski Anđeli ostali na “samo“ 3 boda.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print