JugSport.net

sportski portal južne Srbije

KOMŠISKI DERBI BEZ POBEDNIKA

ZONA ISTOK

 

JEDINSTVO (P)- BALKANSKI 2:2 ( 1:1)

 

Pirot: Pomoćni teren Radničkog. Gledalaca 300. Sudija: Petar Vukadinović ( Niš) 7 Strelci: L. Branković u 31, B. Kostić u 51 za Jedinstvo, D. Ivanov u 35 D. Petrov u 90 +3 za Balkanski. Žuti kartoni:M. Cvetković, V. Zlatković, L. Vasov, B. Kostić ( Jedinstvo), . Crveni karton: S. Sokolov u 72 min(Balkanski).

 

JEDINSTVO: B. Đorđević 7, P. Petković 7,U. Dzunić 7,R. Petrović 7, M. Cvetković 7,A. Stojanović 7,U. Tošić 7, V. Žarković7, L. Branković 7,5,L. Vasov 7B. Kostić7,5,

BALKANSKI: V. Ilić, 7,N. Krunov 7, I. Aleksov 7, N. Ivanov – (N. Kirkov 6) , S. Sokolov7, D. Petrov 7,5,, D. Mančić 7,S. Dimitrijević 6,5( A. Josifović -), D. Ivanov7,5, M. Milanov 7,N. Dimitrov 6,5.

Igrač utakmice: B. Kostić

Komšiski derbi završen je bez pobednika u jednoj kvaitetnoj fudbalskoj predstavi u kojoj su viđena četiri pogotka po dva u oba dela igre i po jedan na obe strane. P abi se moglo reći podela na ravne časti ma da slađa polovina odlazi za Dimitrovgrad ekipi balkanski. Igralo se bez golova sve do 31 minuta kada je L. Branković doveo domaće u voćstvo. Radost domaćina trajala je kratko samo četiri minuta kasnije gosti su preko D, Ivanova poravnali rezultat i sa tim se otišlo na zalsuženi odmor, s obzirom da se igralo u jutarnjim časovima i vrućini.

U nastavku susreta domaći po drugi put dolaze u voćstvo a strelac je B. Kostić. I kada se činilo da bodovi ostaju u Pirotu gosti nisu mislili tako pa su u nadoknadi vremena preko D. Petrova poravnali rezultat na 2:2 i tako uskratili radost domaćina da osvoji čitav plen u komšiskom derbiju sa jednom kvaitetnom ekipom iz Dimitrovgrada koja je uvek u samom vrhu tabele Zone istok.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print