JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SVE REŠENO ZA DESET MINUTA

ZONA ISTOK

ĐERDAP – TANASKO RAJIĆ 1:2 ( 1:2)

Kladovo: Gledalaca 100. Sudija: Mladen Veselinović (Knjaževac) 7. Strelci: O. Novčić u 4 min.za Đerdap  B. Pešić u 9, L. Mančić u 10 za Tanasko Rajića.

Žuti kartoni: Zarić (Đerdap), M. Pešić, D. Krtsić, A. Antić (Tanasko Rajić) .

ĐERDAP: Lilić 6,5, Čokanjelović 6,5, lazrević 6,5, Marjanović 6, L. Lazarević 6,5, Zarić 6, Matović 7, D. Novčić 6,5, Mihajlović 6, O. Novčić 7, Babučić 6.

TANASKO RAJIĆ: D. Petrović 7, M. Pešić 7, Rančić 7, Ćirić 7, Filipović 7, Krtsić 6,5, V. Petrović 7, Antić 7, A.. Mančić7, L. Manić 8, B. Pešić  7.

Igrač utakmice: Lazar. Manić

I jedn ai druga ekipa utakmicu su odigrali sa po 11 igrača bez ijedne zamene, što govori podatk da su treneri verovali u prvu jedanestorku i utakmicu odigrali do kraja. Ali da  čudo bude veće sve je završeno za 10 minuta viđena su sva tri pogotk ai posle čitavih 80 minuta mreže su mirovale nij ebilo golova.

Već u 4 minutu  domaći dolaze u voćstvo od 1:0 strelac je O. Novčić i činilo se da će čitavog sureta biti prave golejade pogodaka. Samo 5 minuta ksnije za dva minuta sve je rešeno na utakmci u Kladovu. Gosti su za to vrem epostigli dva pogotka i odneli sva tri boda u borbi za liderskoj poziciji na tabeli. Igrao se tek 9 minut kada je B. Pešić poravnao rezultat na 1:1. Samo minut kasnije potpuni preokret u korist „tobdzije“ pogodak postiže  L. Mančić i tog 10 minuta postavlja konačan rezultat i sva tri boda do kraja utakmice se ispostavlja da su bila dovoljna  i tri boda otišla su za Pirot.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print