JugSport.net

sportski portal južne Srbije

LEBANČANI BROJALI DO DEVET

ZONA JUG

RADAN –MORAVAC/ORION 9:1( 4:0)

Lebane: Gledalaca 200. Sudija: Viktor Tasić (Leskovac ) 8. Strelci: Dodić u 16, 32, Cvetković u 20, Miloš Stanković u 26, Miljan Stanković u 63, 70 , 89 min. Živković u 80, Vojinović u 85 za Radan Kocić ( autogol) u 57 za Moravac/Orion. Žuti karton: Mladen Ćirić (Moravac/Orion)

RADAN : Kocić- , Milošević 7 ( Miljan Stanković 8, ), Krtsić 7 ( Vojinović 7,5, Dodić 8,5, Cvetković 7,5, Miloš Stanković 7 ( D. Nikolić 7), Kostić 7 ( Anđelković -), Živković 7,5, Stevanović 7, M. Ilić 7, A. Ilić 7.

MORAVAC /Orion: Radovanović 5, Ristić 5, Jović 5, Janković 5, Nikolić 5, Stojanović 5, N. Stamenković 5, Veličković 5, D. Stamneković 5Ćirić 5, Đokić 5.

Igrač utakmice Dušan Dodić

 

Duel dve ne podjednake ekipe rezultirao je visokom pobedom domaćina, koji da je realizovao sve prilike rezultat je moga da bude izražen bar sa još toliko pogodaka.

U prvom delu domaći su postigli četiri i promašili isto toliko stoprocentnih prilika, lopta je samo tri puta pogađala okvir gola gostiju iz Mrštana, koji sus e Lebanksoj publici predstavili kao najslapši tim koji je u ovom prvenstvu gostovao u Lebane.

Na poluvremenu šef struke Momirović iz igru je izvukao nekoliko standarnih prvotimaca, ali i mladi željni dokazivanja potigli su u drugom delu još pet pogodaka.

Jedini pogodak za goste postignut je autogolom  golmana domaćih

Kocića koji je posle kornera kojeg je izveo Đokić skrenuo loptu u sopstvenu mrežu u nameri da je izboksuje u polje i tako omogućio gostima da postignu počasni pogodak na utakmici.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print