JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SVE REŠENO U PRVOM DELU IGRE

SRPSKA LIGA ISTOK

OFK SINĐELIĆ- MEŠEVO 3:2 (3:2)

Niš. Gledalaca 300. Sudija: Danilo Spasić (Lebane) 8. Strelci: Ikić u 10, Stojković u 28, Zajić u 39 za OFK Sinđelić a Jovanović u 13, Milićević u 25 za Meševo. Žuti kartroni:Petković, Zajić, Petrović ( OFK Sinđelić), Ivandekić(Meševo).Crveni karton: Đokić (Meševo)

OFK SINĐELIĆ: Stefanović 7, Todorović 7 ( Ivečić 7), Topalović 7, Jović 7,5, Radenković 7, Stojković 7,5 ( Miljković-), Ikić 8 ( Ajdarević-), Petković 7 ( Petrović-), Stojković 6,5 ( Ilić 6,5),Zajić 7,5, Cvetković 7

MEŠEVO: Marković 6, Milosavljević 7, Radovanović 7, Ivan-dekić 6 ( Simić 6), Milićević 7. Marković 7, (Milivojević -), Živić 7, Đokić 6, Savić 6,5, Ristić 7, (Stevanović-), Jovanović 7.

Igrač utakmice: Petar Ikić

Odlična fudbalska partija viđena je u prvom delu kada su postignuta čak pet pogodaka i gledaoci su uživali u lepoj fudbalskoj predstavi. Nažalost u drugom delu strelci su se ispucali u prvom i u potpunosti su zatajlili, tako da su mreže mirovale nije bilo golova. Već u 10 minutu najbolji pojedinac na utakmci Ikić otvorio je seriju pogodaka, dovevši svoj tim u voćstvo. Samo tri minuta kasnije gosti su preko Jovanovića izjednačili rezultat. Da bi u 25 minutu u potpunosti preokrenuli rezultat u svoju korist pogotkom Milićevića u 25 minutu igre. Mešutim domaći vraćaju istom merom samo tri minuta je trajala radost gostiju jer je golgeter Stojković poravnao rezultat na utakmici ovog puta bilo je 2:2. Odluku o pobedniku doneo je Zajić u 39 minutu igre , što se do kraja utakmice ispostavilo da je to bio i konačan rezultat na utakmci u Durlanu u derbiju kola gde su popularni “orlići” slavili sa jednimgolom razlike u duelu sa vrlo dobrom ekipom iz Meševa.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print