JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SUDISKA LAKRDIJA U BOJNIKU

ZONA JUG

 

PUSTA REKA – JEDINSTVO 0:1 (0:0) prekid u 71 minutu

 

Bojnik: Gledalaca 300. Sudija: Aleksandar Nikolić (Leskova) 5 strelac: Blagojević u 6 min. Žuti kartoni: D. Stojčić, M. Stojanović, D. Stanišić, A. Jovanović(Pusta reka) Crveni kartoni: Vidojević(usmeno saopšteno) na poluvremenu, L. Petrović u 65mim( Pusta reka).

 

PUSTA REKA: S. Stanković 7, P. Stojanović 7D. Stojčić 7 M. Stojanović 7, D: Stanišić 7, A. Stanković 6,5, N. Jovanović 7, M. Stojković 7 ( Arsić-), A. Ilić 6,5 ( N. Petrović-), A. Jovanović 7 L. Pewtrović7.

 

JEDINSTVO(GS): B. Aleksić 7, M. Novović 7, D. Stojanović 7, A. Mijalković 7, S. Marinković 7, O. Mitrović 6 ( N. Janković -), I. Trajković 7, D. Blagojević 7,5, S. Stefanović 7, D. Dimitrijević7

 

Igrač utakmice: Blagojević

Jad beda i čemer naći se na jednoj ovakovoj utakmici gde su gledaoci oko 300 očekivali dobru fudbalsku predstavu dva komšiska tima , koja u mnogome zavisi od ishoda i po jedan i po drugi tim s obzirom da čelnici FS RIS su soneli odluku da od idućeg prvenstva sve četiri zone broje po 12 klubova. Iz Jablaničkog okruga ima u Zona jug čak 8 klubova a ostaće 4 ako Vlasina ne ispadne ako ne samo tri tima.

I upravo zbog toga je već pošelo mešetarenje ko će biti uspešniji na terenu a više van terena da bi sačuvao status Zonaša.

Sudiska trojka na čelu sa glavnim sudijom Aleksandrom Nikolićem iz Leskovca i pomoćnicima Viktorom Tasićem i Stefanom Filipovićem , došla je slobodno mogu da kažem po zadatku da domaćin na ovoj utakmici bude poražen.Svaka čast igračima jednog i drugog tima jer su domaćini posle prekida ispratili do svlačionice goste i bez jedne jednine čarke.

Gosti su već u 6 minutu posle takozvanog skraćenog kornera pogotkom glavom Blagojevića došli u voćstvo potpuno zasluženo.

Sudija A. Nikolić u 23 minutu poništava regularan pogodak domaćinu koji je postigao mladi M. Stojković i pored toga što su na liniji bila dva odbranbena igrača gostiju. Svira prekršaje za domaćina na sredini terena, dok jedan od mnogih prekršaja pogotovu ovaj koji je bio za žuti u blizini gola on pokazuje samo da je aut za domaćina.

Na poluvremenu na putu ka svlačionici rezervni igrač inače predsednik kluba Predrag Vidojević je zamolio glavnog sudiju da sude pa ko je bolji nek pobedi. Kada su došli ispred sudiske svlačionice Vidojević je rekao sudiji vodi red sad kad ja uđem sudi kako se sudi u moje prisustvo. Glavni sudija mu je rekao nemožeš da uđeš na teren ja sam te isključio, što se je Vidojević zaprepastio. Kako može da isključi igrača a da ne pokaže crveni karton na terenu, po propozicijama mora na terenu, on to nije učinio već mu usmeno saopštava ispred sudiske svlačonica.

Na poluvremenu prilikom izlaska glavni sudija je komesaru za bezbednost reko u moje prisustvo sad ću da sudim još grđe nego u prvo poluvreme kad vršite na mene pritisak.

Na početku drugog poluvremena Vidojević je hteo u igru , međutim sudija mu nije dozvolio i podignuta je još veća tenzija.

Vrhunac dostiže u 65 minutu kada je po desnoj strani prošao Predrag Stojanović i sa same poprečne linije ubacio loptu u petarac, koju su promašili dva igrača gostiju i A. Jovanović je posle promašene lopte jednog od igrača gostiju ubacio u mrežu. Regulkaran pogodak što bi se reklo čist kao suza. Međutim visoko podignuta zastavica drugog pomoćnika Stefana Filipovića označio je da je pogodak neregularan postignut iz nedozvoljene pozicije.

To je izavalo revolt utakmica je bila prekinuta nekih pet šest minuta i sudija je u 71 minutu po rečima delegata utakmice Žarka Jovića iz Leskovca utakmicu prekinuo zbog ulaska igrača koga je isključio usmeno bez pokazanog crvenog kartona.

Nakon prekida sprovedeni su do svlačionice nije bilo nikavih fizičkih napada na njih , ali je ostala bruka koja se ponovila od pre nekoliko godina tu isto u Bojniku protiv Alakince, kada je Novica Tončev silom želeo da ubaci Alakince ni krive ni dužne u Srpskoj ligi. Sada je upitanju osptanak i po rečima predsednika kluba Predraga Vidojevića biće zvanično saopštenje za javnost.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print