JugSport.net

sportski portal južne Srbije

ŠTO JE DOBRO NE MENJA SE !

ODRAŽANA IZBORNA SKUPŠTINA ŽFK VUČICE-VUČJE

 

Vučje: Ovog vikenda , tačnije u subotu 11 naja održana je redovna Skupština ŽFK Vučice iz Vučja sa jednim dnevnim redom Izbor predsednika kluba za naredni period 2024/ 2028 godine, znači četvorogodišnji mandat na toj funkciji.

Skuptini je prisustvovalo19 od 23člana, tako da je postojao kvorum za održavanje Skupštine i koja je protekla u radnom tonu.

Posle usvajanja radnog predsedništava i zapisničara , pristulio se Izveštaju o radu i rezultatima rada u minulom periodu od 2020- 2024 godine. Izveštaj je usvojen i  to jednoglasno , čak i pozdravljen od strane delegata Skupštine.

Sportski deo ekipe je predložio dosadašnjeg predsednika Vladimira Ranđelovića za novog predsednika, to jest da mu se ponovi ponovni mandat na toj funkciji. Svih 19 prisutnih delagata se izjasnilo odnosno glasalo da ponovo na toj funkciji ostane Vladimir Rađelović, jer kad je nešto dobro ne menja se sigurno.

Po izglasavanju novi- stari predsednik se svim članovima i sportskom delu kuba zahvalio na ponovnom ukazanom poverenju i obećao da će i nadalje uspešno voditi klub kao dosada.

U Ime naj čitanijeg Sportskog portala jugoistoka Srbije na kraju ne preostaje nam ništa drugo nego da gospodinu Vladimiru Ranđeloviću čestitamo novi predsednički mandat , da klub beleži još bolje rezultate u takmičenjima  i da ta naša saradnja bude na još većem  nivou nego što je bila dosada.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print