JugSport.net

sportski portal južne Srbije

FINALE KUPA FSJO PUSTA REKA- RADAN

Na prelepom stadionu GFK Dubočice u Leskovcu sutra ( sreda u 16h) odigraće se finalna utakmica Kup takmičenja na teritoriji Jablaničkog okruga. Čast i privilegija da po prvi put neko iz okruga zaigra na ovoj fudbalskoj lepotici pripalo je Pustoj reci iz Bojnika koja je u polufinalu bila ubedljiva na svom terenu protiv Sloge iz Leskovca. Radan je takođe deklasirao ekipu Derbi 2016 iz Vlasa člana Međuopštinske fudbalske lige , i obe ekipe su se zasluženo našle u finale, ko će primiti pehar iz ruke komesara za Kup takmičenje Miroslava Marjanovića znaćemo sutra po završetku utakmice.

I jedna i druga ekipa su motivisane i spremne da dođu pobedom do dragocenog pehara, što su nam potvrdili i šef stručnog štaba Puste reke Boban Nikolić i šef struke Radana Dragan Momirović u našem razgovoru jedan dan pred finalni suret.

Prenosimo prve utiske šefa struke Puste reke Bobana Nikolića koga smo zatekli na treningu sa mlađim kategorijama i koji je sa ljubaznošću prihatio da kaže za naš portala o sutrašnjoj utakmici: Pre svega spremni smo i motivisani za sutrašnju finalnu utakmicu sa Radanom iz Lebana, i očekujem jednu kvalitetnu fudbalsku predtsavu uz korektno suđenje , pa ko bude bolji neka pobedi. Mi se nadamo da ćemo mi ti biti ,

i tako dokazati fudbalskoj javnosti da nezasluženo ćemo po svoj prilici ispasti iz Zone jug, gde smo na nekim utakmicama bili drastično oštećeni, pa je to doprinelo da se nađemo u krugu kandidata sa teritorije Jablaničkog okruga za ispadanje. Čast nam je da moji igrači pokažu svoje umeće na prelepom stadionu uz nadam se prisustvo većeg broja ljubitelja fudbala i sportskih radnika .

Povređenih i kažnjenih nemamo pa sam u prilici da pred početak utakmice izdiktiram najbolji sastav. Na kraju bih pozvao sve naše navijače iz ne samo Bojnika već i čitavog Pustorečkog kraja da sutra dođu na utakmicu ulaz je besplatan i pomognu nam da dođeno do dragocenog pehara pobednika Kup takmičenja na teritoriji Jablaničkog okruga rekao je na kraju Boban Nikolić

Nšta manje ne vlada optimizam u redovima Radana iz Lebana koji je obezbedio opstanak u novoformiranoj zoni od 12 klubova dobrim igrama i pobedama u poslednje vreme pod voćstvom šefa struke Dragana Momirovića i njegovog pomoćnika Dušana Stankovića . O sutrašnjem finalu šef struke Radana Dragan Momirović sa optimizmom nam je rekao sledeće:

Pre svega čast nam je i zadovoljstvo nama iz stručnog štaba i našim fudbalerima da odigramo ko prvi tim sa teritorije Jablaničkog okruga utakmicu na novom prelepom stadionu i to će nam biti jedan motiv više da dođemo do pobede. Jer će moje momke inspirisati ambijent kakav je na prepoj fudbalskoj lepotici u Leskovcu na stadionu prvoligaša GFK Dubočice. Smatram da smo kvaitetniji i bolji sastav od protivnika , koga ne podcenjujemo nimalo, već na protiv daćemo sve od sebe da pobedom potvrdimo naš bolji kvaitet kojim posedujemo.

Nastupićemo u kompletnom sastavu i biću na slatkim mukama kome da ukažem poverenje, jer u Kup takmičenju bonus igrači ne važe, pa će na teren istrčati oni koji su trenutno najbolji i koji to dosadašnjim igrama zaslužuju. Ništa mi drugo ne preostaje nego da požđelim na kraju da uz kvalitetno suđenje i fer i sportskog nadmetanja pobedi onaj ko bude bolji i neka ujedno pobedi fudbal i da gledaocima pokažemo da smo i jedna i druga ekipa zasluženo izborile plasman u finale.

Pozvao bih naše navijače iz Lebana da dođu u što većem broju kao što znate organizatori Kup takmičenja su otvorili kapije , ulaz je besplatan, poručio je na kraju šef struke Radana Dragan Momirović .

 

Mi u ime naj čitanijeg sportskog portala jugoistoka Srbije JUGSPORT.NET bi poželeli i jednoj i drugoj ekipi sportske sreće, dobru igru i neka pobedi ko bude bolji na terenu i neka prigrabi dragoceni pehar koji će krasiti vitrine jednog ili drugog tima.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili