JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SIROČE GRADA SPORTSKA PONOS NIŠA

Brzi Brod: Tri kola pre kraja prvenstva u Zona centar fudbaleri OFK Brzi Brod iz isotimenog mesta inače predgrađe Niša su zvanično ponovo izborili ekspresni povratak u Srskoj ligi istok. Sa tenutno posle odigranih 27 kola sa 70 sakupljenih bodova, 12 više od drugoplasiranog Naša krila iz Belotinca prvi su stigli na cilju. Klub koji je gradsko siroče jer kao jednom uzornom fudbalskom kolektivu dodelili su za takmičenje ni manje ni više nego 131.000 nedovoljno ni za pripremni period , a kamo li za takmičenje.

Ipak su skupili snage volje i htenja i uz naporan rad pokazali javnosti ne samo na jugu Srbije već i šire da može se postići uspeh i stići prvi na cilj bez novca , ali sa čvrstom voljom i željom za uspeh koji su ostavrili , pre svega časno i pošteno. Dešavalo se i da na svom terenu odigraju sa nekoliko tima nerešeno, ali ni to ih nije obeshrabrilo verovali su u sebe i ta vera u sopstvene mogućnosti se isplatila ekspresnim povratkom na mestu uspeha.

Ponovni povratak među članove Srpske lige istok neće biti ovog puta samo jedno leto, iskusni smo sada kaže na početku predsednik kluba Milan Filipović i pre svega zahvalio bih se ovim divnim momcima koji su odigrali čitavo prvenstvo bez ikakve nadoknade i sa pravom mogu da kažem da nisu samo ponos naše sredine već i grada Niša. Osvajanje prvog mesta proslavićemo na skroman način, bez nekih posebnih sadržaja skromno i časno kako smo i odigrali čitav tok prvenstva sa ponosom na sve u klubu završio je neumorni sportski radnik odnosno predsednik kluba Milan Filipović čovek koji je svo svoje slobodno vreme podario klubu, ne štedeći ni sebe ni vreme.

 

Vukašin Stevanović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili