JugSport.net

sportski portal južne Srbije

KANARINACIMA POČUPANA KRILA

PRVA LIGA SRBIJE PLEJ AUT

 

RFK NOVI SAD- GFK DUBOČICA 2:3( 1:2)

Novi Sad. Gledalaca 600. Sudija: Darko Jeknić (Beograd) 8. Strelci: Milosavljević u 7, Derviši u 78 za Novi Sad, a Đurić u 2, Momčilović u 9, Belić u 49 za GFK Dubočicu. Žuti kartoni: Vrekić i Maiga(Novi Sad), Vlajković (GFK Dubočica).

 

RFK NOVI SAD: Puškić 7, Milosavić 6,5, Derviši 7, Serdar 6( Stanisavljević 6), Kokir 6 ( varga 6), Pašagić 6 ( Vlalukin- Vrekić 6), Maiga 6, Blagojević 6,5, Mandić 6, Gvozdenović 6 (Rosić-), Ilić 6,5.

 

GFK DUBOČICA: Stanković 7,5, Đorđević 7, Jović 7, Ljubenović 7, Gađi 6( Đokić -), Đurić 7 (Milić-), Mladenović 7 ( Savić 7), Belić 7, Tomić 7, Momčilović 7,5 Tasić 7 ( Vlajković-).

Igrač utakmice: Momčilović

Vredna pobeda Dubočice na gostovanju u Novom Sadu, koja definitivno znači da će ljubitelji fudbala na prelepom stadionu u Leskovcu i narednog prvenstva gledati prviligaški fudbal. Sve je počelo na vodenici gostiju koji su već u 2 minutu preko Đurića postigli prvi pogodak na utakmici. Već u 7 minutu domaći su poravnali rezultat pogotkom Milosavića da bi samo dva minuta kasnije Momčilović po drugi put n autakmici doveo goste u voćstvo od 2:1, što je i bio rezultat prvog dela igre i sa tim rezultatom je završen prvi deo igre. U durgom delu utakmice po jedan pogodak na obe strane. Najpre je Belić već na samom početku drugog dela tačnije u 49 mintu povećao prednost na 1:3 i već tada se nazirala pobeda gostiju iz Leskovca. Ipak konačan rezultat na utakmici usledio je u 78 minutu kada se u strelce upisao Derviši, ali ipak nij ebilo vremena da se do kraja nešto više učini od strane domaćina osim časnog poraza. Tako su tim iz Leskovca pevajući napsutili Novi Sad koji će u narednoj sezoni biti stepenik niže među tomove Srpske lige Vojvodine.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print