JugSport.net

sportski portal južne Srbije

ŠILTON SE VRATIO FUDBALU

Pukovčani su nastavili sa jesenjom žetvom bodova i već četiri kola nižu rezultate za ponos. U minulom kolu savladan je tradicionalno neugodan rival, OFK Niš (3:0). Internacionalac Aleksandar Trajković je ponovo bio u sastavu i bio nerešiva enigma za protivničke napadače. Još jednom je ispoljio veliki talenat i potvrdio da je jedan od najboljih štopera u zonaškom Centru.

-Nakon blagih oscilacija na startu uspeli smo da konsolidujemo redove. Idemo korak po korak i nadam se da ćemo vrlo brzo doći do vrha tabele. U narednom kolu gostujemo Svrljigu, rivalu po meri i nadam se povoljnom rezultatu. Favorita u ovom duelu nema, rekao je Trajković.

Na utakmici protiv OFK Niša na klupi Pukovčana u ulozi pomoćnog trenera pojavio se Srđan Marjanović, popularni Šilton, nekadašnji golman niških Železničara i Radničkog. Tokom bogate karijere kao golman je nastupao za Liriju iz Prizrena, Mačvu, Prištinu, Mogren i još nekolicinu klubova gde je ostavio neizbrisiv trag. Do sada je u nekoliko navrata sedeo na klupi Pukovca, istakao se rezultatima i autoritetom. Njegovo pojavljivanje u Pukovcu potvrdilo je ambicije Pukovca i želju za povratkom u srpskoligaški karavan.

 

D. Mitrović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print