JugSport.net

sportski portal južne Srbije

MARJANOVIĆ NASTAVIO GOLGETERSKU SERIJU: Svetlost rutinski protiv Mrštana

PUKOVAC – STADION: Prle (PUKOVAC) SUDIJA: Jordanka Denčić (Vranje) 6 ŽUTI KARTONI: Stojković (Fk Svetlost) Blagojević, Ljubenović (Fk Moravac) STRELCI: Marjanović u 25 i 64. minutu, U. Jovanović 88 i Tonić u 90. minutu za Svetlost.

FK SVETLOST: A. Ilić 7, L. Jovanović 6,5, (Pešić 7) S. Jovanović 7,5, Perović 7, Tonić 7,5, Stojković 7,5, U. Jovanović 8,5, D. Ilić 6,5, (Pavlović 6,5), Marjanović 8,5 Mitić 7, Arsić 6,5, (Mladenović 6,5,)

FK MORAVAC: Radovanović 5,5, Anđelković 6, Stojanović 5,5, Tošić 6 (Milošević 6), Nikolić 5,5,  Blagojević 6,5, Petrović 5, Ljubenović 5,5, Mladenović 6, Đokić 5,5, Najdanović 6 (Jovanović 5,5,)

IGRAČ UTAKMICE: Uroš Jovanović 8,5 (FK Svetlost)

Imala je Svetlost danas više od igre i već u 10. minutu na svom kontu 5 ozbiljnih šansi. U prvom delu ofanzivci Svetlosti su se propisno ispromašivali. Do 25. minuta, opsedali su gol Radovanovića, Arsić, Marjanović, Ilić, Mitić, Uroš Jovanović. Da bi na kraju se Dalibor Marjanović najbolje snašao u kaznenom prostoru i u padu poslao loptu pod prečku gola Radovanovića. Tim rezultatom se otišlo na poluvreme, a gosti su imali jednu polušansu kada je iskosa sa desne strane tukao Ljubenović a Ilić rutinski zaustavio udarac. Ilić je danas mogao i da bude neocenjen jer su gostujući igrači bili većim delom susreta bezopasni po njegov gol, a sve ozbiljnije nalete su rutinski zaustavljali defanzivci.
Drugi deo počeo je takođe ofanzivom Svetlosti. Mladenović je uneo svežu krv po levoj strani a šanse su se ređale. Posle makazica Uroša Jovanovića, i odbitka lopte, Marjanović se najbolje snašao i poslao je u mrežu za 2:0. Do kraja igralo se pred golom Mrštanaca, a Svetlost je propustila još par šansi. Na 3:0 pogodio je najbolji akter današnjeg susreta Uroš Jovanović golom iz slobodnog udarca. A tačku na i stavio je kapiten Milan Tonić udarcem sa oko 20 metara i matirao Radovanovića po četvrti put. Treba napomenuti da su ofanzivci Svetlosti ponovo zakazali u realizaciji i da sem konstantno raspucanog Šilje Marjanovića, stara boljka Badnjevčana se ponavlja, a koliko će ih ona koštati u nastavku sezone ostaje da vidimo.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print