JugSport.net

sportski portal južne Srbije

ŽITORAĐA ZASELA NA VRH TABELE: Goleada u Orljanu u režiji Todorovića

ORLJANE – STADION: Sveti Jovan (ORLJANE) SUDIJA: Viktor Tasić (Leskovac) 7 STRELCI: Todorović u 7 i 16, Dinić u 14, Mitić u 21 i 24, J. Lučić u 33 i 35, i Petrović u 88. minutu za Žitorađu, Đekić u 28. minutu za Polet.

FK ŽITORAĐA: Babić 7 (Lazarević 7) , Ilić 7, Petrović 7,5, S. Lučić 7, V. Stojanović – (Marjanović 7) , P. Stojanović 6,5 (Stanković 6,5), J. Lučić 7,5, Mitić 8, Todorović 9, Dinić 7,5, Petković 7 (Ranđelović – ).

FK POLET: Živković 5,5 , Bojković – (Marković 6), Nedeljković 5,5, Stanojević 6, Rajković 5, Stević 5, Jovanović 5, Petrović 5, Miladinović 6, Đekić 7, Micić 5.

IGRAČ UTAKMICE: Nikola Todorović 9 (FK Žitorađa)

Žitorađa je posle petog kola lider Zone Jug. Fudbaleri Dragana Denića su pokazali da su sa pravom najbolja ekipa u ligi, i da su prvi favoriti za naslov prvaka Zone Jug ove sezone. U današnjem susretu demolirali su fenjeraša sa Kosova, i pokazali sav svoj golgeterski potencijal. Po dva puta pogađali su Mitić i Jovan Lučić, po jednom  Petrović i Dinić, a dva gola i dve asistencije je upisao kapiten domaćih na današnjem susretu Nikola Todorović. Todorović je ponovo bio na visini zadatka i pokazao svoje umeće te je predvodio sjajnom partijom do pobede svoju ekipu. Žitorađanima je ovo 13 bod iz 5 susreta, i sem remija u opštinskom derbiju fudbaleri Žitorađe nigde nisu “sejali“ bodove, i pametnom igrom došli do čela tabele.
U narednom kolu ekipa Žitorađe gostuje u Čekminu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print