JugSport.net

sportski portal južne Srbije

DANAS PRAZNIK FUDBALA U BOJNIKU

Bojnik: Danas u Bojniku sa početkom u 17 časova na gradskom stadionu u Bojniku odigraće se Kup utakmica na teritoriji FS RIS između domaće Puste reke i SU Dinama iz Vranja, budućeg člana Srpske lige istok . U finalnim utakmicama u svojim okruzima Jablaničkom Pusta reka je savldala Radan iz Lebana, dok je SU Dinamo jug u Pčinjskom bili bolji od Pčinje . Pustorečani su spremni da načine još jedno iznenađenje i savladaju lidera prvenstva Zone jug u kome se oba tima takmiče.

U Pustorečkom kraju za današnji susret vlada veliko interesovanje i na svakom koraku se priča o fudbalu. Postavlja se pitanje dali su njihovi ljubimci spremni da načine još jedan podvig i elimenišu favorita iz Vranja.Nadaju se pobedi i još jednom da pokažu da nisu tim za ispadanja iz zonskog stepena takmičenja na kraju prvenstva.

Očekujem pre svega kvalitetnu fudbalsku predstavu, da utakmica protekne u fer i sportskom nadmetanju i fer i korektnom suđenju, pa neka pobedi ko bude bolji kaže na početku predsednik kluba Predrag Vidojević, koji se još uvek ne predaja i jedan je od naj zaslužnih za pobedu nad Radanom u Leskovcu. Bićemo kompletni nemamo povređenih ni kažnjenih pa će šef struke Boban Nikolić imati na raspolaganju da na teren izvede najbolji sastav.

U taboru gostiju takođe vlada optimizam što i govore reči jednog od članova rukovodstva ovog kluba Nebojše Stajića koji u telefonskom razgovoru kaže: Cenimo i potujemo današnjeg domaćina jer je klub sa dugom fudbalskom tradicijom, mi smo tek u fazi formiranja pod novim imenom.

Nesme nas zavarti to što smo prvoplasirani tim na tabeli, naprotiv bićemo maksimalno motivisani, jer je reč o vrlo iskusnom i kvalitetnom domaćinu. Očekujem fer i korektnu igru jednog i drugog tima i nadam se našoj pobedi , i prolaz u dalje Kup takmičenje na teritoriji FS RIS bio je jasan Stajić na kraju.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili