JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SA USPEHOM ODRŽANE SPORTSKE IGRE MLADIH U KURŠUMLIJI

Kuršumija: U utorak 21 maja u Kuršumiji su održane Sportsek igre mladih na kome se prijavilo oko 350 devojčica i dečaka, uglavnom iz Kuršumlije jedino je bila jedna ekipa iz okoline Kruševca.

Organizatori su savez za školski sport, Sportski savez opštine Kuršumlija, Sportski centar Kuršumlija a generalni pokrovitelj je lokalna samouprava opštine Kuršumija

na čelu sa predsednikom Vojimirom Čarapićem. Skromne nagrade za devojčice i dečake obezbedili su Plazma i Koka kola, koje su darivale učesnicima igara u Kuršumliji.

Održano je takmičenje u malom fudbalu, odbojci, između dve vatre, basketu, i trci za dečake i devojčice na 60 metara. Pobednici su stekli pravo nastupa na Regionalnom takmičenju u Boru koje će se održati 13 juna,

dok je držano prvenstvo na Zlatiboru kraje jula meseca. Dok je Međunarodno takmičenja za mlade u Splitu krajem godine.

Pobedici u pojedinačnom sportu u trci na 60 metara su: Generacija rođenih 2013 godine u kategoriji je Strahinja Jablanović, dok kod devojčica prvo mesto dele Anđela Stanković i Dunja Petrović.

U kategoriji rođenih 2014 godine kod dečaka prvi je Dimitrije Marković a kod devojčica Dunja Marković.

U kategoriji rođenih 2015 godište kod dečaka prvo mesto osvojio je Damnjan Perović, dok kod devojčica Simona Đorđević.

U kategoriji rođenih 2016 godište prvo mesto u kategoriji dečaka osvojio je Stefan Radovanović a kod devojčica Dunja Radivojević.

U ekipnom sportu pobednici su sledeće ekipe po disciplinama. U kategoriji Mali fudbal rođenih dečaka 2008 godište pobednik je FK Kameron.

U kategoriji dečaka rođenih 2013 godište prvo mesto zauzeli su ekipa Kuršumlija Geng.

U kategoriji devojčica u malom fudbalu rođenih 2008 godine prvo mesto pripalo je ekipi Kuršumlija.

U basketu tri na tri kod dečaka rođenih 2009 godište , prvom mesto pripalo je ekipi”Bravol u basketu”,

dok kod devojčica ekipa “Sveta Ana”. U igri između dve vatre rođenih 2013 godište prvo mesto zauzeli su ekipa “Beli lavovi”,

dok rođenih 2015 godište “Atomski mrav”.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili