JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PUSTOREČANI NADIGRALI PRVAKA

Kup FS RIS 23/24

 

PUSTA REKA- SU DINAMO JUG 3.1(1.1

 

Bojnik: Gledalaca 400. Sudija: stefan Ćirić (Pirot) 8. Strelci: M. Stojkoviću 11, M. Stojanović u 52(KU), P. Stojanović u 90 za Pustu reku, a N. Stošić u 37 za Dinamo jug. Žuti kartoni: A. Stanković, D: arsić, N. Jovanović ( Pusta reka), V. Nedeljković, V. Spasić, N. Stošić ( Dinamo)

 

PUSTA REKA: V. Đikić 7,5, P. Stojanović 8, D. Stojčić 7,5, M. Stojanović 8, A. Jovanović 8, ( N. Petrović-), Danijel Stanišić 8, A. Stanković 7, D. Arsić 7, N. Jovanović 7,5, M. Stojković 7 ( P. Vidojević 8), L. Petrović 7,5.

 

SU DINAMO JUG: D: Cakić 6,5, L. Anđelković 6, M. Savić 6, F. Petrović 6 ( A.Milenković 6,5), M. Tasić 6,5, V. Nedeljković 6,5, V. Spasić 6, M. Stojanović 6,5, V. Ilić 7, J. Mitrović 6, N. Stošić 7.

Igrač utakmice: Predrag Stojanović

Po nakvašenom terenu, ali odličnim vremenskim uslovima za igru domaćin je nadigrao goste iz Vranja u svim elemtima fudbalske igre i zasluženo se našao među četiri ekipe na teritoriji FS RIS,

dokazavši javnosti da nisu tim za ispadanje iz Zone, već da zaslužuju tu da ostanu i ako bar malo imaju razumevanja ljudi koji vode fudbal nebi trebali to da dozvole ,

jer je ovaj tim na nekoliko utakmica drastično oštećen suđenjem.Pokazali su to danas protiv budućeg Srpskoligaša koji j eveć izborio ulazak u viši rang ali iz Kup takmičenja nemože dalje, jer su fudbaleri Puste reke odigrali utakmicu na visokom nivou.

Prvi pogodak n autakmici već u 11 minutu u voćstvo su došli domaćini . Posle neuspele ofsajd zamke sam pred golmanom cakićem se našao sve bolji mladi igrač domaćina Milan Stojković i matirao golmana gostiju. Potom su usledile dve izvanredn eprilike za goste alise istako dobrim odbranama golman domaćih Đikić.

Do izjednačenja je došlo u 37 minutu kada je golman Đikić izašao van svog kaznenog prostora i grudima izbacio loptu u klizećem stavu , koja je došla do N. Stošića koji je loptu poslao u nebranjeni deo mreže i poravnao rezultat.

U drugom delu u 52 minutu kazneni udarac za domaćina koji je sudijaĆirić potpuno upravo jer je M. Stojanović sapleo P. Stojanovića kada je ovaj ušao u kazneni protor i bio u prilici da postigne pogodak. Siguran izvođač najstrože kazne bio je M. Stojanović i po drugi put doveo domaćina u voćstvo.

Od tog trenutka gosti su krenuli na sve ili ništa imali više od igre ali su se domaći znalački branili i odbranili, čak uspeli da u 90 minutu postignu i treći pogodak.

Vidojević je filigramski poslužio P. Stojanovića koji je ušao u kazneni prostor i sa neposredne blizine matirao D. Cakića koji je morao po treći put da vadi loptu iz mrežu. Po završetku sureta domaći su sa publikom podelili radost i proslavili zalsuženu pobedu i plasman u polufinale Kup takičenja na teritoriji FS RIS-a

V. STEVANOVIĆ

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print