JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

STOPANJČANI PEVAJUĆI IZ ORLJANA: Jedinstvo slavilo u gostima

ORLjANE – STADION: Sveti Jovan SUDIJA: Mihajlo Mihajlović (Vranje) 7 ŽUTI KARTONI: Valjarević, Stojanović, Mitić (FK Žitorađa) Trajković (FK Jedinstvo) STRELCI: Mitić u 72. minutu za Žitorađu, Blagojević u 49. minutu i Stefanović Stefan u 79. minutu za Jedinstvo.

FK Žitorađa: Antonijević 6,5, Kitanović 7, Jovanović 6,5, Valjarević 5, Stojanović 6,5, Dinić 6 (Damnjanović – ) , Mitić 7, Todorović 7, Antanasković 6, Marjanović 6 (Stanković 6) Avramović 7.

FK Jedinstvo: Aleksić 7, Nikolić 6 (B. Dimitrijević 6), Stojanović 6,5, Novović6,5, Marinković 6,5, Kostić 6,5, D. Dimitrijević 7 (Novković 6), Trajković 6,5, Blagojević 7,5, D. Stefanović 7, S. Stefanović 7,5 (Zdravković).

IGRAČ UTAKMICE: Stefan Stefanović (FK Jedinstvo GS) 7,5.

Da je sve moguće u Zoni pokazao je i ovaj meč, i još jednom je dokazano da status favorita apsolutno ništa ne znači. Ponovo je to na svojoj koži osetila ekipa Žitorađe. Prošlog vikenda skalp im je uzeo fenjeraš iz Pejkovca a danas je od Žitorađe bila bolja ekipa Jedinstva iz Gornje Stopanje. Bilo je šansi na obe strane, u prvom delu, dok se u drugom bolje snašla gostujuća ekipa i svoje zrelije šanse materijalizovala kroz golove. Prvo su poveli iz penala u 49. minutu koji je skrivio štoper domaćih Valjarević. Žitorađa je napadala preko Mitića i Todorovića koji je čak i uzdrmao prečku prilikom jednog šuta, međutim nedovoljno za pogodak. Todorović u 72. proigrava Mitića i ovaj rutinski savladava Aleksića i donosi izjednačenje. U 79. minutu posle smušene reakcije odbrane Žitorađe prilikom prekida Stefanović povećava na 1:2 i ispostaviće se postavlja konačan rezultat. Ekipa Žitorađe ni danas nije bila na prepoznatljivom nivou i pokazala je formu koja počinje da zabrinjava. Ono što je alarmantno što sem Todorovića i Kitanovića danas nije bilo raspoloženih pojedinaca za igru.
U narednom kolu Žitorađa gostuje Vranjskoj banji.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print