JugSport.net

21. april 2024.
sportski portal južne Srbije

ŠIMI PONOVO KUĆI: Dragan Stanković se vraća na klupu Svetlosti

BADNjEVAC / ŽITORAĐA – I dok se još uvek ne zna hoće li se fudbalska lopta zakotrljati na travnatim tepisima Zone Jug, kao i ostalih niželigaških takmičenja, zonaši iz opštine Žitorađa ništa ne prepuštaju slučaju, te vredno rade na sklapanju timova, i tome da spremni dočekaju sezonu.
U našu redakciju stigla je potvrda iz Fk Svetlosti da je na čelo tog kluba ponovo došao Dragan Stanković popularniji kao Šimi. Legenda Dubočice, i njen dojučerašnji trener preuzima palicu od Ivana Jovanovića koji se preselio na klupu ekipe Fk Malošište. Renomirano fudbalsko ime u Badnjevac dolazi posle kratke epizode u rodnom Leskovcu, a tokom svoje dugogodišnje trenerske karijere, strateg Stanković vodio je sve viđenije Srpskoligaške i pojedine prvoligaške klubove. Ekipe koje je on vodio prepoznatljive su po ”marljivosti” na terenu, i po tome što igraju do poslednjeg sudijskog zvižduka. Sigurno je da će od novih pulena zahtevati red, rad i disciplinu, ali takođe sigurno je i to da će uprava njegovim dovođenjem postaviti malo veću lestvicu u odnosu na prethodnu sezonu.
Šimiju će ovo biti drugi mandat u dresu Svetlosti, sa kojom će u nove pohode krenuti u nedelju, od 18 časova, za kada je novi šef struke zakazao prozivku.
Iz kluba poručuju, da su srećni što se Šimi vratio u njihov klub, i hvalospevima ispraćaju trenera Jovanovića.
Pre svega, od sveg srca želimo da kažemo hvala treneru Ivanu Jovanoviću, jer je preuzeo naš u klub u sred sezone, i uspeo da za vrlo kratko vreme konsoliduje redove i napravi respektabilan tim. Želimo mu puno sreće u radu sa novim timom, a takođe želimo i dobrodošlicu našem pre svega prijatelju i sada novom treneru Stankoviću. Očekujemo od njega, kao i uvek maksimalan rad i zalaganje da ekipa što bolje funkcioniše, a s obzirom da je većinu igrača trenirao i u prvom mandatu verujem da mu neće biti teško da se adaptira na ekipu, kao i ekipa na njega. – kratak je bio u izjavi prvi čovek Fk Svetlosti, Saša Stanković.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print