JugSport.net

sportski portal južne Srbije

ŠARAC ISPRED SVIH U MEDVEĐI

Medveđa: Finalnim utakmicama završen je sedmi po redu turnir u organizaciji Sportskog saveza opština Medveđa, inače ovako ima dugu tradiciju preko četvrdesetak godina.

Pobednik u kategorijiseniora je ekipa Šarac koj aje bila boilja od ekipe Kole i drugari (3.2) i osvojila pehar i novčani iznos od 100.000dinara, dok je drugoplasiranoj ekipi pripalo 50.000 dinara

. U borbi za treće mesto Agenicija Mija je bila bolja (4.1) od ekipe Lavovi i njima je pored pehara i medalja pripao novčani iznos od 30.000dinara.U kategodiji juniora najbolji su bili ekipa Pera i drugari koji su bili bolji (2:1) od ekipe OD Stojanović,

dok je u borbi za treće mesto Orlovi i Steletova škola završena bez pobednika (1:1) pa se pristupilo izvođenju penala gde su bili bolji Orlovi (4:3) i zasluženo im je pripalo treće mesto. Pobednik je dobio pehar, medalje i komplet trenerice, drugoplasirani i treće plasirani timovi dobili su pehare, medalje i majice.

Za najboljeg golmana turnira u kategoriji Seniora proglašen je Marko Popović, a najbolji strelac je Petar Pantović. U kategoriji juniora najbolji golman je Aleksandar Stanojević, a najbolji strelac je Nikola Nikolić.

Sve utakmice sudio je sudiski par iz Leskovca Stefan pešić i Nikola Antić.

 

REZULTATRI FINALA

 

JUNIORI ZA III MESTO

Orlovi- Steletova škola 1:1(Pnelaima 4:3)

 

JUNIORI ZA I MESTO

OD Stojanović – Pera i drugari 1:1(1:2 penalima)

 

SENIORI ZA III MESTO

Agencija Mija – Lavovi 4:1

 

SENIORI ZA I MESTO-FINALE

Šarac- Kole i drugari 3:2

 

FINALNA UTAKMICA:

 

Šarac – Kole i drugari 3:2 ( 3:0)

 

 

 

Medveđa: Gledalaca 1,500.Sudiski par: Stefan Pešić- Nikola Antić(Leskovac),Teren za male sportove kraj Jablanice. Strelci: Marko Ivanović u 7, Miroslav Maksimović u 16, 19 min za Šarac, Lazar Pantović u 21 i Petar pantović u 38 za Pera i drugari.

 

ŠARAC: Stefan Rajčević Miroslav Maksimović Ferid Zaimi, Sekula Janković Aleksandar Radivojević Slavko Rajčević, Marko Ivanović, David Ibraimović Andrrija Ivković , Nikola Filipović

 

KOLE I DRUGARI: Lazar Pantović Petar Pantović Branimir Filipović Stefan Stanković Marko Kostić, Jovan Dondić, Danilo Jović, Aleksandar Savić, Bojan Mihajlović, Marko Popović.

 

 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print