JugSport.net

21. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Rutinska pobeda Bošnjačana

FK  JEDINSTVO – FK TEMNIĆ 1924 2:0  ( 1:0)

Bošnjace: Gleadalaca 200. Sudija: Stefan Miletić(Knjaćevac) 7. Stelci: Milošević u  Marković u 66 min(KU). Žuti kartoni: Delić. Đokić( Temnić 1924).

FK JEDINSTVO: Stošić 7, Smiljković 6,5 ( Mitrović-), M. Stanković 7, L. Stojanović 6, Stoiljković 7, Marković 7, ( Milan Stojanović  -), N. Arsić 6, Dodić 7, ( Aleksov-), B. Mitić 6, Milošević 7,5, M: Arsić 6.

TEMNIĆ 1924: Ćurulija -6, Nikolić 6, Delić 6, D. Jovanović 6, Čabrić 6, Dervišević 6, Jolić 5, Đokić 6, Dubraoja- 5, Stanojković 5,5, Todorović 5,5.

Igrač utakmice: Mihajlo Milošević

U ne baš kvalitenoj fudbalskoj predstavi  domaćini su se pobedom oprostili od svoje verne navijače do prolećnog dela prvenstva.

Gosti su se od prvog minuta orjetisali na očuvanje svog gola i u tome su uspeli sve  do 40 minuta igre. Kada su primili prvi pogodak na utakmci.

Jednu dubinsku loptu domaćih igrača dobro je iskoristio štoper Milošević koji se prikrao iz odbrene i glavom savlado nemoćnog golmana Ćuruliju., što je i bio rezultat prvog dela igre.

Konačnih 2:0 i udvostučena prednost usledila je u 66 minutu igre. Neko od odbarnbenih igrača gostiju u svom kaznenom protoru igrao je rukom i sudija je bez dvoumljenja pokazao na belu tačku.

Siguran izvođać penala bio je Marković koji je preciznim udarcem savladao golman gostiju i tako overio vrednu pobedu na oproštaju od svojih navijaća u ovom jesenjem delu prvenstva , gde Bošnjačani nemogu da se pohvale dobrim rezultatima koji su postigli.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print