GORNJOSTOPANJČANIMA KUP FS JABLANIČKOG OKRUGA

JEDINSTVO – GFK DUBOČICA 3:3 (0:1)- P-3:1

 

Gornje Stopnaje . Gledalaca 500. Sudija: Stefan Pešić ( Leskovac) 8. Strelci: Stefan Stefanović u 52, 84, Blagojević u 83 za Jedinstvo, Vasić u 37, Ljubenović u 67, Stojev u 78 za GFK Dubočicu. Žuti kartoni: Novović, D. Stefanović ( Jedinstvo), Rašić ( GFK Dubočica)

 

JEDINSTVO(GS): Aleksić7,5, D. Stojanović 7,(O. Nikolić-) Ristić 7,V. Stefanović 7,5, Marinković 6,5, (Strahinjić -), Alempijević7, D. Dimitrijević 7. Novović 7, Blagojević 8, D. Stefanović7,5, S. Stefanović8.5.

 

GFK DUBOČICA: V. Stanković6,5, Jović7, M. Mladenović6,5(Tasić -) Ljubenović 7, Savić 6, (Stojev 7,5), Đorđević 6,5, (Rašić 7), D. Mladenović 7, Jovančić6,5, (M. Milić 7), Paunović7, Vasić 6,5 Radosavljević 7 (Tolić-),

Igrač utakmice. Stefan Stefanović

Pobednik ovogodišnjeg Kup takmičenja na teritoriji fdubalskog saveza jablaničkog okruga je Zonaš iz Gornjeg Stopnaja Jedinstvo koji su boljim izvođenjem penala došili do pobedničkog pehara. U regularnom toku utakmica je zhavršen abez pobednika 3:3, što je domaćin prijatno izneadio budućeg Prvoligaša pruživši dostojan otpor i u svojim redovim aimao dvostrukog strelca Stefana Stefanovića.

Prvi deo utakmice dobili su Leskovčani pogotkom Vasića u 37 minutu i to je bio rezultat prvog dela utakmice. U drugom delu pobednik je zaigrao bolje i taj period igre rešio sa tri pogotka. Najpre je z 52 minutu najbolji pojedinac utakmice S. Stefanaović poravnao rezultat na 1:1.

Potom Dubočica sa dva pogotka Ljubenovića u 67 i Stojeva ponovo stara prednost sada sa dva gola razlike i činilo se da će pehar otići u vitrinama Srpskoligaša iz Leskovca

. Međutim tako nisu mislili i domaći golgeteri koji stupajau na scenu u samom finišu utakmice. Najpre u 83 Blagojević smanjuje prednost Leskovčana na jedan pogodak , da bi samo minut kasnije svojim drugim pogotkom na utakmicu a treći za svoj tim S. Stefanović poravnao rezultat, koji je ostao do kraja i pristupilo se izvođenju penala.

Uspešniji su bili fudbaleri Jedinstva koji su sa 3:1 bili bolji izvođači i pehar je ostao u Gornjem Stopanju da krasi vetrine ovog uzornog fudbalskog kolektiva i člana Zone jug, što je pomalo iznenađujuće jer su skoro svi očekivali pobedu GFK Dubočice koja je zatajila.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net