JugSport.net

sportski portal južne Srbije

ROMANTIČARI DOVODE POJAČANJA

Beograd: Lider jesenjeg dela prvenstva Prve lige Srbije OFK Beograd marljivo se priprema za prolećni deo prvenstva kako bi sačuvao lidersku poziciju na tabeli. Umeđuvremenu Uprava kluba radi na dovođenju pojačanja. Pristigle su i prve zimske lasta neđu Romantičare. Prvo pojačanje je Vuk Bogdanović drugo Luka Stoisavljević. Bogdanović je štoper dok je Stojisavljević levi bek. Bogdanović j e 2002 godište i dolazi kao slobodan igračiz Superligaša Voždovca

gde je odigrao samo jednu utakmicu još u četvrtom kolu protiv Železničara iz Pančeva. Ima iskustvo igranja u u Prvoj ligi Srbije u sezoni 2021/22nosio je dres Beogradskog Rada, i odigrao 11 utakmica, a bio je i član Spartaka i Vojvodine, kao i i mlađim kategorijama Crvene zvezde.

Luka Stijisavljević ima samo 19 godina i dolazi iz omaldinskog pogona Crvene Zvezde , gde je odigrao 13 utakmica a od šefa struke Nenada Milijaša dobio je bio i kapitensku traku.

Ovo bi samo trebao da bude početak aktivnosti u prelaznom roku Romantičara. Sada traže pojačanja na poziciji centralnog napadača. Posle odlaska Aleksandra Kahrića na tom mestu ostali su samo Dejan Georgijević i iskusni Andrija Kaluđerović ali sa slabom minutađom u prvom delu prvenstva i zdravstvenih problema.

Očekuje se dolazak golmana poišto je otišao standarni čuvar mreže Balša PopovićOFK Beograd pored Kahrića i Popovića napustili su i Nikola Knežević i Jovan i Nikola Mituljikić , dok su ponude iz inostranstva dobili Saša Marković i Dejan Bajić.

Tako će lider prvenstva na proleće izgledati u nešto izmenjenom sastavu u odnosu na jesenji deo prvenstva kada je ubedljivo osvojio prvo mesto na tabeli Prve lige Srbije.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print