JugSport.net

sportski portal južne Srbije

INĐIJA CILJA SUPER LIGU SRBIJE

Inđija: Pod stručnim rukovodstvom šefa struke Fk Inđije Jovana Golića na okupu je 24 fudbalera koji intezivno treniraju već desetak dana, posle izvršenih lekarskih pregleda i razgovora.

O samom toku priprema šef struke Jovan Golić kaže: Posle lekarskih pregleda gde smo ustanovili da su svi igrači zdravi počeli smo pre desetak dana intezivne pripreme za prolećni deo prvenstva. Kompletan tok priprema obavićemo ovde u Inđiji jer za to imamo izvanredne uslove i teretanu. Neke mlade igrače smo prosledili drugim klubovima na kaljenje, dok smo neke kvalitetnije takođe mlade na proveri zadržali i rade sa nama.

Klub nije niko napustio osim golmana Tadića i Miloša Čupića, dok nam je redove pojačao Luka Tasić. Uplanu smo da dovedemo dva do tri kvalitetna igrača koji će pojačaati konurenciju u timu , koji bi trebali da budu kvalitetniji možda i od ovih što imamo. Svi su zdravi i orni za rad trenutno je jedino van stroja Zaković zbog virusa ali i on će se brzo oporaviti tako da ćemo svi biti na okupu.

Zakazali smo i prvu kontrolnu utakmicu to je sa Kabelom, biće ih još do početka prvenstva. Svim igračima želim pre svega da ih posluži zdravlje i sreća da ih mimoiđu povrede i da tako spremno dočekamo prvenstvo kada u prvom prolećnom kolu igramo sa RFK Grafičarom u Beogradu .Ambicije su jasne plasman u viši rang takmičenja , to nam za pravo daje sada druga pozicija na tabeli koju delimo sa GFK Dubočicom iz Leskovca bio je jasan šef struke Golić.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print