JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Respekt gostima bodovi nama

Leskovac: Propuštena prilika u Dobanovcima u prošlom kolu, za osvajanje sva tri boda  po svoj prilici je najava boljih pre svega rezultata i osvajanje novih bodova koji bi Leskovčane pomerilo iz donjieg dela tabele ka sredini. Naredni protivnik je ekipa Jagodine,  koja nije nimalo  slab protivnik. Međutim u redovima domaćih vlada umereni oprimizam što govore i reči predstavnika ovog kluba koju su se pojavili na Konfesenciju pred utakmicu koja je na programu u ponedeljak od 15 časova na gradskom stadionu u Leskovcu. Šef struke Saša Mrkić, sekretar kluba Dušan Petković i prvodimac Predrag Radić su bili ispred kluba.

Uobičajeno Konferensiju je otvorio sekretar kluba Dušan Petković koji je pozdravio sve novinare koji su se odazvali pozivu a potom je reč dao šefu struke Saši Mrkiću koji je rekao: Pre svega da pozdravim sve novinare koji su prisutni. Što se tiče utakmice u prošlom kolu u Dobanovcima mogu da kažem da je ostao žal za celim plenom. Igrali smo dobro u finišu utakmice propustili nekoliko izglednih prilika da u Leskovac donesmo ceo plen. Naredni protivnik je ekipa Jagodine  klub sa bogatom fudbalskom tradicijom koji je igrao i Super ligu. Ja ponekad kažem da je jedno vreme bio sabirni centar juga Srbije kad je reč o talentovanim igračima. Imaju selektiran tim koji je kao prvak Srpske lige istok upao u prvu ligu Srbije uz nekoliko pojačanja koji su igrali i Super ligu Srbije, imaju dobar tim. U ponedeljak ćemo imati težak zadatak .

Liga je ujednačena svako svakog može da pobedi i svako traži svoju šansu na svakoj utakmici. Ja kao šef struke verujem u ove momke  i nadam se da ćemo pobedom da obradujemo naše navijače. Što se tiče oko sastava tima nemamo nikavih kadrovskih problema jer nema kažnjenih igrača. Tako da ćemo danas i sutra videti za koji ćemo se sastav opredeliti u ponedeljak. Tako da svi podjednako konurišu za sasatav tima. U Dobanovcima sam pružio šansu čak na 16 igrača i svi su opravdali moje poverenje a i stručnog štaba.

Ni  prvotimac Predrag Radić nije  zaboravio nerešeno iz Dobanovcima pa je na početku rekao: Svima nama ostaje žal za prouštenom prilikom da se u Leskovac vratimo sa sva tri boda.Zaslužili smo pobedu, ali glavu gore okrećemo se utakmci koj nam predstoji u ponedeljak na našem terenu sa ekipom Jagodine.Ekipa je za respekt ali bodovi ostaju kad nas u Leskovcu. Glavu gore idemo dalje, bez obzira što su Jagodinci vezali dve pobede za redom i dolaze sa dozom samopouzdanja , ipak mi znamo naš cilj a to je pobeda . Jer u svaku utakmcu ulazimo sa željom i namerom da protivnika nadigramo i pobedimo.  Atmosfera u timu je dobra, cele nedelje smo na treninzima dobro radili . Tako da ćemo za svih devedeset minuta na terenu dati svako od nas svoj maksimum  i osvojiti sva tri boda , znači pobediti i nadigrati ekipu Jagodine bio je jasan Radić.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili