JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Rasuljci iz Lebane pevajući

Lebane. Gledlaca  800. Sudija. Jovan Đorđević ( Vranje) 7. Strelci: M. Stanković u 36 (penal) za Radan, Hristić u 14 i 73 min. za Vlasinu. Žuti kartoni: Marnković, Slavković, M. Stanković, Kostić( Radan), mladenović, M. Ilić, S. Ilić, Đokić (Vlasina).

RADAN: D. Cakić 6, P, Cakić 6,5, S. Stoiljković 7 , B. Stamenković 7 ( Cvetković-), Marinković 7, Lapčević 6,( Mitrović -), M. Stojanović 7 ( Stoicev-), M. Stanković 7, Ivanović 6, Kostić 6,5.

VLASINA: Mladenović 7, Nikolić 7,5, Miljković 7, M. Ilić 7, Kitanović 8, S. Ilić 7, Stojanović 7,5, Jović 7, N. Đokić 7 ( Milić-), D. Stanković 6,5(Stoiljković-), Hristić 8, 5,( M. Kostić-).

Igrač utakmice Hristić

Komšiski derbi zasluženo je pripao gostima iz Vlasotinca koji su zabeležili treću za redom pobedu i tako i dalje zadržali lidesku poziciju na tabeli.Tim šefa struke Dragana Nikolića Lebnskoj publici se predstavio kao dobro uigran tim.

Prva raodst za goste stigla je već u 14 munut. Posle odličo izvdenog takozvanog skraćenog korenera sa desne strane Hristić je skočio i preciznim udacem glavom primorao na predaju  golmana domaćih D. Cakića. Potom je u 32 minutu usledila odlična prilika za domaće, kada je iz neposredne blizine  šutirao štoper B. Stamenković ali visoko preko gola.

U 36 minuti domaći su stigli do poranjanja iz kazneon udarca pošto je rukom igrao u svom kazneom prostoru kapten Jović I na siglalizaciju pomoćnika Pehčevksog sudija Đorđević je pokazao na penal. Siguran izvođać bio je kapiten Miloš Stankvić I satim rezultaom s eotišlo na zasluženi odmor

U drugom delu domačin je pokušavao da preokrene rerultat ali im to nije pošlo za rukom. Svi napadi su se završavali ispred gola golmana Mladenović.Tako da

Odluka o pobediku usledila je u 73 minutu igre kada su gsti postigli i drugi pogopdak uz obilatu pomoć odrane domačih sve je to dorbo pratio Hristić i zakačio samo loptu koja je završila u mreži nemoćnog D: Cakića

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print