JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Badnjevac i Laplje selo na podelili bodove ravne časti

KURŠUMLIJA – FK Polet (Laplje selo) – FK Svetlost (Badnjevac) 1:1 (1:0)
Stadion: Gradski (Kuršumlija) Sudija: Stefan Stanković (Leskovac) 6 Strelci: Micić u 5 minutu za Polet, Ranđelović u 88. za Svetlost. Žuti kartoni: Aksić, Micić, Petrović, Jovanović, Popović (Polet) Ćirić, Maksović, Ranđelović, Stamenković (Svetlost)

Fk Polet: Tokić 6, Micić 7, Ristić 6,5 (od 68 Jovanović 6), Mirković 6, N. Stanojević 7,5, Popović 6,5, Jovanović 7, Trajković 6,5, Aksić (k) 6,5, Dobrosavljević 6, Živić 6,5 (od 63. Petrović 6)

Fk Svetlost: Stamenković 6,5, Vučković 7, Ćirić 6,5 (od 60. Milić 7), Maletić 7,5, Tonić 6,5 (od 40. Stevanović 7), Marjanović 8, Vukadinović 6,5 (od 46. Đorđević 7) Maksović 7, Antanasković 6,5, Babović 7, Ranđelović 7

Igrač utakmice: Aleksa Marjanović (Fk Svetlost) 8

Na gradskom stadionu u Kuršumliji odigrana je utakmica trećeg kola između ekipa Polet iz Lapljeg sela i Svetlosti iz Badnjevca. Domaći su lepo otvorili i pogotkom Micića pomrsili konce ekipi iz Badnjevca. Međutim, gosti su uspeli brzo da se stabilizuju i nametnu svoj ritam igre ali su domaći čvrstom igrom na sredini neutralisali nalete gostiju u prvom delu. Strateg ekipe Svetlosti Kostadinović posegnuo je rano za izmenama te su one i dale rezultata, Nikola Milić, pridošlica iz redova Žitorađe, uneo je svojim ulaskom na teren živost u igri Svetlosti i posle prodora po levom boku i centaršuta Ranđelović je postigao gol u 88. minutu za 1:1 i podelu bodova. Treba napomenuti takođe, da su i štoperi bili na visini zadatka, majstorsko izdanje pružili su Stanojević kod domaćih, i Marjanović kod gostujućih fudbalera.

Naredno kolo na programu je sledećeg vikenda a Badnjevčani gostuju ekipi Sloge iz Leskovca, dok će Polet na noge Moravi iz Vladičinog Hana.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print