JugSport.net

sportski portal južne Srbije

GRAČANICA NE PUTUJE U VRANJE

Gračanica: Jedino što u Gračanici na Kosovu i Metohiju ovoj sredini imajuod sportskih aktivnosti mladih, to je FK Gračanica koja je ove godine izborila plasman u Zona jug i takmičila se dosad u 10 odigranih kola sa velikom mukom. Sami su članovi uprave kluba i igrači sakupljali novac da bi otputovali u Kuršumliji gde su bili domaćini ili na gostovanju po rasporedu. Sve je prešlo mere sredstva se više nema jer lokana samouprava u Gračanici nije dala dinar makar da deca kupe na putovanju sendvič i popiju sok. Ko to diktira i odkale dolazi da se klubu uskrati takmičenje još uvek nije poznato ljudima u klubu.Borili su se sa nedaćama koliko su mogli i došao je kraj kada nemogu više  sami bez podrške njihove vlasi i ljudi koji sede u fotelje birani od naroda iz te sredine.

 

, A ko nedozvoljava da se klubu da određena novčana pomoć Josifović o tome ne želi da priča, samo pominje lokanu samoupravu, da neda novac kako bi se nesetano takmičili. Izdržali su deset kolo ali više nemogu, jer nemaju sredstva za funkcionisanje kluba.

Upravo danas mi se javio predsednik kluba Nebojša Josifović razočaran što nemože sutra da putuje u Vranje na utakmicu sa SU Dunamo-jug jer nema ni para ni čime. Ovim želim da upoznam javnost da se sutra nebi reklo da nismo upoznali javnost sa trenutnim stanjem u FK Gračanica.

Jer niko iz opštinske strukture i ne želi da nas sašluša makar u kavom je stanju klub. FK Gračanica sutra nemože da ide na utakmicu 11 kolaZone Jug  protiv Dunamo jug u Vranju, zbog nedostatka novca i ne izmirenih dugovanja iz prošlog kola. Na sednici Izvršnog Odbora kluba data mi je puna podrška kao predsedniku kluba da i dalje vodim klub da nebi došlo do osipanja fudbalskog kadra koji su nezadovoljni stanjem u klubu , jer im dosad niko nije uplatio bilo koji vid pomoći

. Još jednom apelujem na sve ljude dobre volje da pomognemo ovom klubu i deci koja igraju da bi ostala na ovim protorima , jer cilj svih nas je da se ne osipamo iz Gračanice već želimo da ostanemo na ovim prostorima . Na kraju koristim priliku da jednim velikim sportskim pozdravom pozdravim sve ljude dobre volje sa Kosova i Metohije, odnosno naše prelepe Grčanice .

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print