JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Real nastavlja gde je stao

BRATSTVO : REAL 1:2  (0:2)

Bratstvo: M. Blagojević, Ž. Dimitrijević, Mil. Mitić (A. Nikolić), N. Rajković, M. Cakić, D. Stojiljković (M. Spasić), Mir. Mitić, A. Stamenković, L. Todorović, A. Gorčić, L. Stojiljković (S. Prokopović).

Real: I. Cvetković, M. Stevanović, S. Đorđević, A. Živković, I. Petrović, N. Milošević, D. Janjić (D. Kočić), L. Stanković (P. Stajković), I. Nikolić, B. Ređžepović. N. Stevanović.

Sudije: M. Tasić, N. Stojiljković i P. Filipović

Bratstvo: L. Stojiljković u 52.

Real: N. Stevanović u 2. i L. Stanković u 25.

Bratmilovce: Na teškom gostovanju u Bratmilovcu lider MFL Leskovac izborio vrednu pobedu. Utakmica je bila veoma borbena gde je gostujuća ekipa bila bolja u prvom poluvremenu i kontrolisala igru.

Brzonogi N. Stevanović brzim prodorom pobego odbrambenim igračima Bratstva i u 2. minutu igre postigo prvi gol za Real. Trud se isplatio i već u 25. minutu L. Stanković postigo drugi gol za Real. Na odmor se otišlo sa dva gola prednosti.

Na početku drugog poluvremena domaća ekipa je konsolidovala svoje redove i sa pravim izmenama bila bolja od gostiju. To im urodilo plodom i u 52. minutu L. Stojiljković je postigo gol i smanjila rezutat na 1 : 2.

Do kraja utakmice ređale su se šanse na obe strane. Domaći su imali dve stopostotne šanse za gol  ali zahvaljujući nespretnosti napadača domaćina a dobra odbrana golmana gostiju Cvetkovića nisu mogli da poboljšaju rezultat i ekipa Reala je odnela sva tri boda u D. Jajinu.

Posle ove pobede Real je uvećao bodovnu razliku na +7 boda od pratioca Moravca Iz Pečenjevca i Slobode iz D. Brijanja.

U sledećem kolu ekipa Reala dočekuje BSK iz Belanovca.

S. Stevanović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print